Zsíros vagy mitesszeres a bőröd? Tágak a pórusaid? Fakó vagy pattanásos az arcod?

Carbon peeling kezelés Q kapcsolt ND-Jag Lézerrel Érden

 

Új generációs szépségápolás: Szén peeling kezelés Q-kapcsolt ND-Jag Lézerrel

 

A szépségiparban számos újdonság köszönt ránk, azonban a szén peeling, avagy Q-kapcsolt ND-YAG lézeres bőrmegújító kezelés kiemelkedik ezek közül. A kezelés során apró szénrészecskéket juttatunk a bőrre, amik mélyen behatolnak a pórusokba, ahol a lézerfény segítségével tisztítjuk és regenerálják a bőrt.

 

A szénpeeling (Carbon peeling) kezelés előnyei:

  1. Csökkenti a faggyútermelést
  2. Minimalizálja a pórusok méretét
  3. Fokozza a kollagén termelődést
  4. Javítja a bőr tónusának feszességét
  5. Akne kezelésére is alkalmas
  6. Eltávolítja az elhalt hámsejteket

A kezelés során a nanotechnológiával előállított szén alapú krém a bőrre kerül, majd a lézerfény hatására teljesen eltűnik.

A kezelés során a nanotechnológiával előállított szén alapú krém a bőrre kerül, majd a lézerfény hatására teljesen eltűnik.

A kezelés lényege a fény adszorpció-elnyelődése, amely során a szénrészecskék a lézerfény hatására „felrobbannak” és behatolnak a pórusokba. Itt gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy-gátló hatást fejtenek ki, így megszüntetik a zsíros és problémás bőrt.

A kezelés azonnali hatásaként a pórusok mérete csökken, a bőr simábbá és egyenletesebbé válik. A kezelést követően finom hámlás következik be, ami elősegíti a bőr megújulását.

 

Hogyan történik a szén peeling (Carbon peeling) kezelés Érden?

 

A kezelés javallott 2 héttel előtte kerülni a szoláriumozást és a napozást, valamint 1 héttel a kezelés előtt abba kell hagyni a barnító krémek használatát. Az arc tisztítása után – ami a bőrtípusnak megfelelő arc tej és tonik segítségével történik – egy speciális szénkrémet viszünk fel az arcra. Különösen figyelünk arra, hogy elkerüljük a szemöldök és a szem területét.

Megfelelő biztonsági intézkedések mellett megkezdjük a kozmetikai kezelést, amely legfeljebb 60-90 percig tart. A kozmetikai kezelés befejezése után fényvédő krémet viszünk fel a kezelt területre.

A kezelés utáni napon már használható smink, otthoni kozmetikumok. A kezelt területen enyhe bőrpír jelentkezhet, és az arcbőr néhány hétig világosabb maradhat.

 

Javasolt Carbon peeling kezelések száma:

 

Ajánlott 5 kezelést végezni, 10-14 napos különbséggel.

A Carbon peeling kozmetikai kezelés fájdalommentes, gyors, nincs felépülési idő, nincs fájdalom, nincs mellékhatás!

A szén peeling kezelés a legújabb innováció a szépségápolás terén, melyet a Q-kapcsolt ND-YAG lézerünkkel végzünk. A kozmetikai kezelés során a savak helyett hővel dolgozunk, így kevesebb irritációt okoz, mint a hagyományos kémiai peeling.

A szén peeling kezelés a bőr minden típusánál alkalmazható, életkortól függetlenül, az év bármely szakában. A kezelés eredménye már egy alkalom után is látható, de a tartós és maximális hatás érdekében javasoljuk a rendszeres kezeléseket.

 

Akne, a pigmentáció, az aknés hegek, a tág és elzáródott pórusok, a melazma, a fény okozta öregedés és a ráncok?

Akne, a pigmentáció, az aknés hegek, a tág és elzáródott pórusok, a melazma, a fény okozta öregedés és a ráncok?

A kezelés előtti egy héten abba kell hagyni a retinolos termékek használatát, illetve minden nap használni kell fényvédőt. A kezelés maga az arcon összesen 30 percet vesz igénybe. A smink eltávolítása és a bőr alapos tisztítása után szén alapú pasztát viszünk fel a bőrre.

A paszta száradása után a kozmetikus az ND YAG lézerrel, alacsony energia-beállítással végig pásztázza a bőrt. A lézer szétroncsolja a szénrészecskéket, majd az elégetett, szennyeződést tartalmazó szénport elszívja a kezelt területről. Kezelés után hidratáló krémet és fényvédőt viszünk fel a területre.

Az érzékeny bőr a hő hatására a kezelés során kipirosodhat, de ez átmeneti és magától megszűnik.

A kezelés után gyengéden ápolni kell a bőrt és gondoskodni kell elegendő hidratálásról, mivel néhány napig a bőr száraz lehet és hámlás is előfordulhat. Egy héten keresztül kötelező a min. 30-as fényvédő használata. Szintén legalább 5 napig kerüld a retinolos termékek használatát a bőrön. Legalább egy hétig ne végezz semmilyen hámlasztást, ne vegyél igénybe abrazív vagy invazív beavatkozást.

Összefoglalva, a szén peeling kezelés forradalmi lézerkezelés, mely a bőr regenerálódási idejét minimalizálja a kezelés után. Különösen hatékony a zsíros és mitesszeres bőr, valamint a tág pórusok kezelésében.

Ajánlott a hámlasztás céljára, a kollagén termelődésének fokozására. Azonnali friss megjelenést biztosít, a kezelést követően a bőr puhább, simább, feszesebb. A biztonságos és fájdalommentes kezelés életkortól függetlenül, bármely bőrtípus esetén, az év minden évszakában alkalmazható.

 

A CarbonPeel egyedi technológiájának köszönhetően mindegyik problémára megoldást jelent

A hámlasztás: A szén képes felszívni az olajat és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről, ezt követően, az ND Yag lézerfény a carbon pasztát a bőr legfelső szarurétegéhez hevíti, majd a Q-1064nm festék lézerfény a kezelt területen való áthaladáskor megcélozza és megsemmisíti a szénrészecskéket, magával ragadva a felszívódott szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, mitesszereket és hatékonyan hámlasztja a bőrt.

Az eredmény puhább, ragyogóbb bőr, csökkent pórusmérettel és egyenletesebb bőrtónussal.

Az eredmény puhább, ragyogóbb bőr, csökkent pórusmérettel és egyenletesebb bőrtónussal.
A bőrmegújítás: A szénhámlasztás a bőr felszíni rétegeit aktívan kezeli, hő hatására finoman serkentve a kollagéntermelést, ezáltal segíti a bőr feszességének megtartását, továbbá gyulladáscsökkentő hatással is bír, ami az aknés bőr megnyugtatására is tökéletes.
A biztonságos és fájdalommentes kezelés korosztálytól függetlenül, minden bőrtípus esetében, az év minden évszakában, akár nyáron is alkalmazható.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkeink

Ne mond, hogy nem vagy kíváncsi további cikkeinkre kozmetika vagy szépségápolás területén. Olvasd el ezeket is cool