Kapcsolat

Rugalmas időpont foglalás telefonon,
Messengeren

Kozmetika, alakformálás és orvoskozmetikai lézerközpont Érden. Ebony Kozmetika, lézeres kezelések és alakformálás Érd központjában.

Skin Quality Treatments (SQT) a szépség nevében!

Címünk

2030 Érd Angyalka utca 1/A.
I. emelet 2-es rendelő (2-es kapucsengő), a McDonald’s melletti magánrendelőknél

Bejelentkezés telefonon

 +36 23 400 564

+36 20 575 0822

Nyitvatartás

Hétfő-Szombat:

08:00-20:00

Várjuk már a találkozást!

Talán te is jártál már sokféle szépségszalonban, kozmetikusnál korábban – én is így voltam ezzel.

Célunk itt az EBONY kozmetika és alakformáló szalonban, hogy olyan hellyé alakítsuk, amit szívesen látogatnék magam is. Rengeteg időt és energiát fektettünk abba, hogy olyan kozmetikai és szépészeti szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyeknek hosszú távon pozitív hatása lesz.

Törekvésünk, hogy amikor belépsz a kozmetikánk ajtaján, otthagyhatod a szalon ajtaja mögött a napi problémáidat, a családi és munkahelyi feszültségedet.

Szeretnénk, ha az EBONY szalonban töltött idő Rólad szólna!

Hisszük, hogy a bőr szépségéhez nemcsak bőrápolásra van szükség (persze ez is nagyon fontos), hanem pihenésre, feltöltődésre és egy kis időre önmagadnak. Azért dolgozunk, hogy ne csak a bőröd szépségéről gondoskodjunk, hanem lehetővé tegyük a testi-lelki fejlődésedet is. Velünk szépülhetsz – foglalj időpontot most!

Prémium kozmetikai és alakformáló szolgáltatás sorozataink megkezdése előtt, elengedhetetlen lépés a személyes konzultáció.

Sokan szeretnének időt spórolni ezen és lelkesen belekezdeni a várva várt kezelésekbe, hiszen látszólag nem történik ez alkalommal semmi, ám ez valójában nem igaz. A háttérben a teljes kezelés sorozat sikerességét megalapozó munkálatok folynak, bőr, szőr izomzat diagnosztika, kezelési tervezet készítés stb, mindez pedig érted történik.

Célunk ezzel, hogy egy magas színvonalú kozmetikai és alakformáló szolgáltatást nyújthassunk, mert szerintünk nem érdemes másként csinálni. Az állapot felmérés számodra is egy remek lehetőség, hogy segítségünkkel jobban megismerhesd önmagadat, minket és szolgáltatásainkat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot bátran fenti elérhetőségeink valamelyikén

KOZMETIKA ÉS SZÉPSÉGSZALON – ÉRD