HULLÁMMASSZÁZS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Hullámmasszázs Érden!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Hullámmasszázs: Az újgenerációs terápia a nyirokkeringés felgyorsításáért

Hullámmasszázs: Az újgenerációs terápia a nyirokkeringés felgyorsításáért

A hullámmasszázs egy hatékony és innovatív testkezelés, amely célzottan serkenti a nyirokkeringést és segít eltávolítani a felgyülemlett salakanyagokat a szervezetből. Ez a terápia nemcsak az alakformálásban játszik fontos szerepet, hanem számos más előnnyel is jár, beleértve az immunrendszer erősítését és az anyagcsere fokozását.

 

Mi is az a hullámmasszázs?

 

Ez egy újgenerációs terápia, amelyet egy speciális nyomásterápiás ruha segítségével végeznek. A ruha kompressziós és hullámszerű mozgást hoz létre a testen, amely serkenti a nyirokrendszert és javítja a vérkeringést.

Ez a folyamat ellazító és kellemes érzést kelt, miközben hatékonyan segíti a salakanyagok kiürülését és a nyirokáramlás felgyorsítását.

A kezelés során a ruhát speciális légkamrák töltik fel, amelyek ritmikusan váltakozó nyomáshullámokat hoznak létre a lábakról a szív irányába. A nyomás erőssége és a hullámok száma szabályozható és testre szabható, így mindenki a saját igényeinek megfelelő kezelést kaphat.

 

A hullámmasszázs előnyei

 

Számos előnnyel jár, amelyek a nyirokkeringés serkentéséből és a salakanyagok kiürítéséből erednek. Nézzük meg részletesebben, hogy milyen előnyökkel jár ez a terápia:

 

1. Alakformálás és narancsbőr csökkentése

 

Hatékonyan csökkenti a narancsbőr megjelenését és segít az alakformálásban. A nyirokáramlás serkentése és a salakanyagok kiürítése elősegíti a zsírlebontást és a bőr feszességének növelését. A kezelés hatására a lábak vastagsága csökken, és a has is laposabbá válik.

 

2. Immunrendszer erősítése

 

Segít az immunrendszer hatékony működésében. A nyirokrendszer fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, és a hullámmasszázs elősegíti a nyiroksejtek aktivitását és a szervezet védekezőképességének erősítését.

 

3. Méregtelenítés

 

Hatékonyan segíti a méreganyagok kiürítését a szervezetből. A nyirokrendszer a méreganyagok fő szállítórendszere, és a hullámmasszázs serkenti a nyirokkeringést, így hozzájárul a salakanyagok hatékony eltávolításához és a méregtelenítés folyamatához.

 

4. Anyagcsere fokozása

 

Az anyagcsere lassulása sok egészségügyi problémához vezethet, beleértve az elhízást és az alacsony energiaszintet. A hullámmasszázs fokozza az anyagcserét, amelynek következtében a szervezet hatékonyabban égeti el a zsírokat és növeli az energiaszintet.

 

5. Vérkeringés javítása

 

Javítja a vérkeringést, amelynek számos pozitív hatása van a szervezetre. A jobb vérkeringés elősegíti az oxigén és a tápanyagok hatékonyabb szállítását a sejtekhez, valamint a salakanyagok és a toxinok gyorsabb eltávolítását.

 

A hullámmasszázs alkalmazási területei

 

A hullámmasszázs széles körben alkalmazható a test kezelésére és számos probléma megoldására. Néhány gyakori alkalmazási terület a következők:

 

2. Visszeres lábak kezelése

 

A hullámmasszázs alkalmazható a visszeres lábak kezelésére is. A terápia javítja a vérkeringést és segít csökkenteni a visszerek okozta tüneteket, például a duzzanatot és a fájdalmat.

 

3. Stressz és feszültség csökkentése

 

A hullámmasszázs ellazító hatással van a testre és az idegrendszerre. A kezelés segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget, valamint javítja az általános közérzetet és a relaxációt.

 

Hogyan zajlik a hullámmasszázs kezelés?

 

A hullámmasszázs kezelés egyszerű és kellemes élményt nyújt. A kezelést  szakértőnk végzi az EBONY szépségszalonban, aki képzett a hullámmasszázs technikájában és a megfelelő kezelőberendezések használatában.

A kezelés során egy speciális nyomásterápiás ruhát viselsz majd, amelyet elhelyezünk a testedre. A ruha légkamrái fokozatosan töltődnek fel és ürülnek ki, létrehozva a hullámmasszázs hatását. A nyomás erőssége és a hullámok száma a kezelés során szabályozható és testre szabható.

KOZMETIKA, SZÉPSÉGÁPOLÁS, ALAKFORMÁLÁS ÉRDEN