TEST ÉS ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Amennyiben szeretnéd az alakodat még tökéletesebbé tenni, szalonunkban többféle fogyasztó-alakformáló kezelés közül választhatsz

ZSÍRFAGYASZTÁS (KRIOLIPOLÍZIS)

Zsírfagyasztás Érden! A zsírfagyasztás technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével bontja le zsírsejteket. A fejlett hűtési technológia segítségével a zsírsejtek lebomlanak, ami a kezelt terület méretének drámai csökkenéséhez vezet.

HULLÁMMASSZÁZS KEZELÉS

Hullámmasszázs – Alakformálás, bőrfeszesítés és méregtelenítés fokozott hatékonysággal. A hullámmasszázs a szervezet nyirokkeringését fokozva segíti a méregtelenítést, erősíti a kötőszöveteket és csökkenti az egyenetlen bőrfelületeket így jelentősen növeli a különböző alakformáló eljárások hatékonyságát. Segítségével gyorsabban érhetünk el látványos eredményt: csökken vagy teljesen eltűnik a narancsbőr, feszesebbé, rugalmasabbá válik a bőr.

HI-SCULPT PRO ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÁS

Forradalmian új elektromágneses alakformálással 3 hét alatt.
6 kezelés után jelentős zsírveszteséggel (-19%) és látványosan tónusosabb izomzattal (+11%) zárhatod ezt a gyors alakformáló kezeléssorozatot.
Átalakulásod magabiztosságot és káprázatos kisugárzást biztosít a hétköznapokban.

INTIMPAD KEZELÉS

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja történik.

WIENER TESTTEKERCSELÉS

Súlycsökkenés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által, amely centiméterekben mérhető.
Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken. A problémás területek célzott salaktalanítása, méregtelenítése az illóolajok hatásának köszönhetően.

Szépségszalon – Kozmetika és alakformálás – Érd