TEST ÉS ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Amennyiben szeretnéd az alakodat még tökéletesebbé tenni, szalonunkban többféle fogyasztó-alakformáló kezelés közül választhatsz

ZSÍRFAGYASZTÁS (KRIOLIPOLÍZIS)

Zsírfagyasztás Érden! A zsírfagyasztás technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével bontja le zsírsejteket. A fejlett hűtési technológia segítségével a zsírsejtek lebomlanak, ami a kezelt terület méretének drámai csökkenéséhez vezet.

HI-SCULPT PRO ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÁS

Forradalmian új elektromágneses alakformálással 3 hét alatt.
6 kezelés után jelentős zsírveszteséggel (-19%) és látványosan tónusosabb izomzattal (+11%) zárhatod ezt a gyors alakformáló kezeléssorozatot.
Átalakulásod magabiztosságot és káprázatos kisugárzást biztosít a hétköznapokban.

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Dobd el a borotvát és felejtsd el a gyantát! A fájdalmas élményeknek már vége! Segítünk, hogy bármilyen helyzetben magabiztosan vállald fel önmagad. Hat-nyolc kezelést követően, felszabadultan élvezheted az év minden napján a szőrmentes, pihe-puha bőrödet

INTIMPAD KEZELÉS

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja történik.

FOGLALJ IDŐPONTOT MOST

+36 23 400 564

+36 20 575 0822

Szépségszalon – Kozmetika és alakformálás – Érd