SQT BIOMIKROTŰS KEZELÉS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

SQT biomikrotűs kezelés – 3 millió természetes szilícium bio mikrotű masszázsos bejuttatásával serkentjük a bőr anyagcseréjét és elősegítjük a kollagén termelődését

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk.

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

SQT Biomikrotűs kezelésekben a modern bőrápolás és az innovatív technológia ötvöződik, hogy segítsen Önnek megszabadulni a bőrproblémáktól és visszanyerni fiatalos ragyogását

 

3 millió természetes szilícium bio mikrotű masszázsos bejuttatásával serkentjük a bőr anyagcseréjét és elősegítjük a kollagén termelődését. Nem szükséges érzéstelenítés, és nem jár vérzéssel vagy sebzéssel. Kezelésünk lerövidíti a bőr megújulási ciklusát 28 napról 7-14 napra, biztonságos és hatékony módon megújítva bőrét.

Előfordulhat hámlás vagy pelyhesedés, attól függően, hogy milyen mélyen masszírozzuk be a bőrbe a mikrotűs hatóanyagot illetve a kezelés fajtájától is függ a hámlás mértéke. A szivacs tűcsontok nem szívódnak fel, de akár 48-72 óráig is megmaradhatnak a bőrben. Ezek a tűcsontok a levált szaruréteggel együtt távoznak a 48-72 órás időtartam után.

 

Az SQT biomikrotűs kezelések fajtái:

Testre és arcra szabva:

1. Öregedésgátló fiatalító kezelés: Különösen ajánlott az 30-70 éves korosztálynak. Ez a kezelés sorozat hatékonyan kisimítja a ráncokat és feszesíti a bőrt, miközben emelő hatást és remodellezést biztosít.
2. Nourishing Hydrating készlet: Ez a kezelés táplálja és hidratálja a bőrt, erősíti a bazális réteget, és segíti a sérült bőr barrier funkciójának helyreállítását. Ideális megoldás száraz és sérült bőr esetén.
3. Revitalizing Beauty készlet: Az SQT Revitalizing Beauty Set az ideális választás zsíros, száraz, érzékeny és kombinált bőrtípusok számára. Ez a rendkívüli kezelés egyenletessé és egészségessé teszi a bőrt, csökkentve az elszíneződéseket és foltokat.
4. Hámlasztó helyreállító készlet:  hatékony megoldást kínál a zsíros és kombinált bőrűek számára, csökkentve a pattanásokat, hegeket és textúrális problémákat.

Fedezze fel az SQT Biomikrotűs Kezelések világát, és indítsa el újra bőre fiatalságát és ragyogását!

Fedezze fel az SQT Biomikrotűs Kezelések világát, és indítsa el újra bőre fiatalságát és ragyogását!

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!