GOINK TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Goink tetoválás eltávolítás Érden!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Ez a módszer különösen ideális azoknak, akik tartanak a lézeres eljárásoktól, kisebb felületekre, mint a szemhéj vagy az ajakkontúr, vagy ahol vélhetően vasoxidos tetoválások elszíneződhetnek a lézer hatására. Ezenkívül akkor is segítségünkre lehet, ha már a lézeres kezelések nem hoztak megfelelő eredményt.

Helyi érzéstelenítéssel végezzük a kezelést, ezért fájdalmat nem érez a vendég közben, és a gyógyulás is gyors. Precízen célzottan tudunk dolgozni, akár a leghozzáférhetetlenebb helyeken is, biztonságosan.

Érden található szalonunkban tapasztalt kezelő kollégáink segítenek abban, hogy meghatározzák, mely eljárás lenne a legmegfelelőbb az Ön számára.

A kezelést követően legkésőbb 2 héttel már látható eredményeket kínálunk ezzel az innovatív eljárással, ami alkalmazható az arc és az egész test bármely területén. Legyen az bármilyen típusú vagy színű pigment, beleértve a test pigmenteket, fehér, sárga vagy akár camuflage színeket is, első kezelésünktől kezdve már akár 30%-kal is halványíthatjuk a tetoválást.

KOZMETIKA, SZÉPSÉGÁPOLÁS, ALAKFORMÁLÁS ÉRDEN