HYDRAFACIAL ARCKEZELÉS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

HydraFacial – A Legmodernebb Non-invazív arckezelés

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk.

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

A HydraFacial™ a legújabb generációs, nem invazív arckezelés, mely forradalmasítja a bőrápolást

 

Egyetlen eszközben egyesíti a mélytisztítást, hámlasztást, hidratálást és antioxidáns védelmet, melyek együttesen biztosítják a ragyogó, egészséges arcbőrt. Az eljárás fájdalommentes és gyors, így tökéletes választás mindenkinek, aki szeretné bőrét megfiatalítani és felfrissíteni.

 

Mit nyújt a HydraFacial Kezelés?

 

A HydraFacial kezelés több lépcsőben történik, ahol a bőr mélytisztítása, gyengéd kémiai hámlasztása, gyulladáscsökkentése és hidratálása egyetlen folyamatban valósul meg. Ez az orvosi esztétikai kezelés soha nem látott hatékonysággal tisztítja és frissíti fel a bőrt, miközben a vákuummal végzett nyirokmasszázs serkenti a nyirokkeringést és eltávolítja a méreganyagokat.

 

Az eljárás titka

 

A kezelés során egy szabadalmaztatott Vortex vákuum technológiát alkalmazunk, mely egy speciális kezelőfejen keresztül tornádószerű spirálban áramoltatott folyadéksugarat használ.

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a vákuum segítségével eltávolítsuk az elhalt hámsejteket és a legapróbb szennyeződéseket a pórusok mélyéről. A glikolsav és szalicilsav kombinációja fokozza a tisztító hatást, melyet a kezelőfej speciális kialakítása révén juttatunk a bőrre. Az eljárás végén kollagén-indukáló peptidek, hialuronsav, vitaminok és antioxidánsok kerülnek a bőr mélyebb rétegeibe.

 

A látványos eredmények

 

A HydraFacial kezelés azonnali és látványos eredményeket hoz: ragyogóan tiszta, üde és hidratált bőrt, csökkentett ráncokat és halványabb pigmentfoltokat. Ez az innovatív kezelés minden bőrtípusra és bőrproblémára alkalmazható, kortól és nemtől függetlenül. Még az érzékeny vagy rosaceás bőrön is biztonságosan alkalmazható.

 

Rendszeres kezelés, hosszan tartó hatás

 

Az elért hatás körülbelül 28-30 napig tart, így érdemes havi rendszerességgel beiktatni a HydraFacial kezelést a szépségápolási rutinba. A bőr állapotától függően más gyakoriság is ajánlott lehet, de fontos, hogy a kezelés mellett a napi és heti bőrápolásra is figyelmet fordítsunk.

 

Miért válaszd a HydraFacial kezelést?

 

A HydraFacial kezelés nem csupán egy egyszeri felfrissülést nyújt, hanem hosszan tartó javulást hoz a bőr állapotában. Ha te is szeretnéd, hogy arcbőröd mindig a legjobb formájában tündököljön, próbáld ki ezt a forradalmi kezelést, és tapasztald meg a változást!

 

Jelentkezz be Ma!

 

Lépj a ragyogó és egészséges bőr útjára a HydraFacial kezeléssel! Foglalj időpontot még ma, és fedezd fel, milyen érzés, amikor bőröd újra életre kel.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, érd el a tökéletes bőrállapotot a HydraFacial kezeléssel!

A HydraFacial™ a legújabb generációs, nem invazív arckezelés, mely forradalmasítja a bőrápolást

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!