ACUPRESS PIERCING BLOMDAHL FÜLBELÖVÉS ÉS FÜLAKUPUNKTÚRA

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

AcuPress piercing Blomdahl fülbelövés és fülakupunktúra Érden!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

AcuPress piercing

A közérzet javító és panasz enyhítő piercingszolgáltatásunk segíthet harmonizálni tested működését és kiegyensúlyozottabbá tenni hétköznapjaidat.

Milyen panaszok esetén lehet hatásos a 3 féle piercing?

A migrén piercing hatékony lehet minden típusú fejfájás, például migrén, cluster fejfájás, tenziós vagy hipertenziós fejfájás, valamint frontérzékeny fejfájás esetén. A Sh en men piercing segíthet enyhíteni a szorongást, pánikot, stresszt, alvászavart, depressziót és fülzúgást.

Az étvágycsökkentő piercing pozitív hatásai közé tartozik kevesebb falási roham, csökkenő édesség utáni sóvárgás, serkentett anyagcsere, kiegyensúlyozottabb fogyás és könnyebben elért ideális testsúly.

Miért válassz minket?

1. A kezelést alapos állapotfelmérés előzi meg, hogy személyre szabott megoldást nyújthassunk számodra.
2. Az ékszer behelyezése előtt precízen kimérjük és meghatározzuk a kezelési pontokat orvosi eszközökkel és műszerekkel.
3. Kiemelkedő szakértelemmel és odafigyeléssel állunk hozzád: steril műszerek és az egészségügyi előírások maximális betartása mellett.
4. A kezelés után is számíthatsz ránk: folyamatos támogatást nyújtunk, hogy minden kérdésedre választ kaphass és biztonságban érezd magad.
5. Több mint 30 féle ékszer közül választhatsz melyek titániumból vagy orvosi műanyagból készültek. Így a kezdetektől esztétikus és teljesen biztonságos, gyógyulást elősegítő anti-allergén ékszereket viselhetsz.

Ne hagyd, hogy a mindennapi panaszok és tünetek hátráltassanak!
Javíts az életminőségeden! Adj esélyt a jobb közérzetnek és a harmonikusabb életnek. A szolgáltatás egy akupunktúrás ismereteken és megfigyeléseken alapuló divatékszer.

AcuPress piercingek-Érd
AcuPress piercingek-Érd
AcuPress piercingek-Érd

Blomdahl fülbelövés

Érden található szalonunkban elérhető a Blomdahl által kifejlesztett steril, fülbelövés szolgáltatás. Ékszereink kizárólag anti-allergén anyagokból készülnek, melyek segítik a gyorsabb gyógyulást és maximális védelmet nyújtanak az allergiás reakciókkal szemben.

Csecsemőkortól kezdve teljes biztonsággal vállaljuk a lyukasztást, hogy a legkisebbek is büszkén viselhessék az első fülbevalójukat. A csapatunk az ékszer behelyezését követő teljes gyógyulási folyamatot végig kíséri.

Fülbevalóink orvosi műanyagból vagy arany/ezüst/fekete titánból készülnek, nikkelmentes és antiallergén tulajdonságuk révén az érzékeny bőrrel rendelkező személyek számára is megfelelő választást jelentenek. Tapasztalataink szerint még azok is, akik korábban problémákkal küzdöttek más ékszerek viselésekor, hosszú idő után végre problémamentesen tudnak fülbevalót viselni.

Fülbevalóink speciális, egyedi kialakításúak, melyek segítik a gyors gyógyulást és a kényelmes viseletet. Steril eljáráson mennek keresztül, így biztosítva a 100%-os sterilitást. A fülbevalók hátulja kényelmes, pillangós-patentos végű, melyek nem nyomják a fület alváskor, és maximális kényelmet biztosítanak a viselőjüknek.

Modern készülékünk csendes és kíméletes, gyorsan és precízen végzi a fülbelövés. Fülbevalóink mindegyike kristályokkal vagy gyöngyökkel díszített, tükrözve és megtörve a fényt, hogy egyedi és csillogó megjelenést biztosítsanak viselőjüknek.
Ha gyermeke füle gyors és kíméletes fülbelövésre szorul, és Ön el szeretné kerülni a fémallergia kockázatát, válassza a Blomdahl Orvosi Fülbelövés szolgáltatást! Legyen részese annak a biztonságnak és kényelemnek, amit csak mi tudunk nyújtani.
Ha felnőttként az elegancia és a tiszta, orvosi környezetben való biztonság fontos szempont számodra, akkor nálunk a helyed!

Válassz minket, és légy biztos abban, hogy az új fülbevalód nem csak stílusos lesz, de a legmagasabb higiéniai és minőségi standardoknak is meg fog felelni. A Blomdahl Orvosi Fülbelövés szolgáltatásban az igényesség és a biztonság egyesül, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen.

Tedd még csillogóbbá mindennapjaidat a Blomdahl ékszereivel!

 

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!

Blomdahl fülbevalók
Blomdahl fülbevalók

Fülakupunktúra

Az 1950-es években Paul Nogier francia orvos bevezette a fülakupunktúrát a hivatalos nyugati gyógymódok közé, ezzel felismerve a több ezer éves kínai tudomány értékeit és hatékonyságát.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) egyik fő területe az akupunktúra, mely a megfelelő energiacsatornák (meridiánok) stimulálásával segít az energiaáramlás egyensúlyának helyreállításában. Ezeket a pontokat nemcsak tűvel, hanem más mechanikus eszközökkel is ingerelhetjük.

A fül különleges mikrorendszer, mely a teljes testet leképezi, így azon lévő pontok stimulálásával az adott testtájat vagy szervfunkciót képesek vagyunk hatékonyan befolyásolni.

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) 1987-ben ismerte el a fülakupunktúrát, melynek hatása azóta számos klinikai vizsgálatban és gyakorlatban is igazolódott.

A stimuláció hatására az adott testrész helyi érzékenysége és vérkeringése megváltozik, mely számos egészségügyi probléma kezelésére alkalmassá teszi.
A fülakupunktúra számos területen alkalmazható, többek között fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, stressz és szorongás kezelésére, alvás segítésére, allergiák enyhítésére, immunrendszer erősítésére, valamint függőségek, például dohányzás, alkoholizmus kezelésére is.

Ha szeretnéd kipróbálni a fülakupunktúrát, keress minket bizalommal és szakértő csapatunk segítségével találjuk meg a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Hogyan zajlik a fülakupunktúrás kezelés?

A kezelés során a fül környékét lefertőtlenítjük, majd a megfelelő pontokra steril tartós tűket vagy más stimuláló eszközöket helyezünk el a kívánt hatás elérése érdekében.

A tűk a fülben maradnak 4-5 napig, majd cseréljük azokat. Ha tartasz a tűktől akkor mágnessel is végezhetjük a kezelést. Ezek a tartós tűk nem akadályozzák a napi tevékenységeket, és még az alvást sem zavarják.

Egy kúra 6 hétig tart.
Ne habozz, próbáld ki a fülakupunktúrát, és tapasztald meg annak pozitív hatásait a mindennapi életedben!

 

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!

Fülakupunktúra-ÉRD
Fülakupunktúra-ÉRD
Fülakupunktúra-ÉRD

KOZMETIKA, SZÉPSÉGÁPOLÁS, ALAKFORMÁLÁS ÉRDEN