Szolgáltatások

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Amennyiben Érden szeretnéd az alakodat még tökéletesebbé tenni, vagy kozmetikai szolgáltatást keresel, érdi szalonunkban többféle fogyasztó-alakformáló és kozmetikai kezelés közül választhatsz.

Kozmetika, alakformálás és orvoskozmetikai lézerközpont Érden. Ebony Kozmetika, lézeres kezelések és alakformálás. Érd központjában.

ACUPRESS PIERCING BLOMDAHL FÜLBELÖVÉS ÉS FÜLAKUPUNKTÚRA

A közérzet javító és panasz enyhítő piercingszolgáltatásunk segíthet harmonizálni tested működését és kiegyensúlyozottabbá tenni hétköznapjaidat.

BB Glow Glass Skin kezelés - A Bőr természetes szépítése

A BB Glow Glass Skin kezelésénél, ahol az igazi szépség a bőr mélyéből fakad. Ha úgy érzi, hogy bőre már nem ragyog olyan frissen és egészségesen, mint korábban, vagy a pigmentfoltok, elszíneződések és egyenetlenségek zavarják, akkor ez a kezelés Önnek szól.

CARBON PEELING KEZELÉS

Az NG YAG Q-kapcsol lézeres carbon peeling kezelés ragyogó és friss bőrt varázsol.

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Dobd el a borotvát és felejtsd el a gyantát! A fájdalmas élményeknek már vége! Segítünk, hogy bármilyen helyzetben magabiztosan vállald fel önmagad. Hat-nyolc kezelést követően, felszabadultan élvezheted az év minden napján a szőrmentes, pihe-puha bőrödet.

GOINK TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Ezzel a nagyszerű kezeléssel azonnal látható lesz az eredmény!  Az arc illetve az egész test területén, legyen az bármilyen fajta (akár test pigment), vagy bármilyen színű (akár fehér, sárga vagy camuflage) pigment, ennek az eljárásnak a segítségével már az első alkalommal minimum 30%-al halványítani tudjuk.

HULLÁMMASSZÁZS

A hullámmasszázs egy gyengéd masszázsforma, amely a nyirokfolyadékok mozgását ösztönzi a testben. Ezt a kezelést gépi kompressziós eljárás segítségével végezzük, és a lényege, hogy egy derékig érő nyomásterápiás csizma segítségével a lábak végétől egészen a hasig levegőt pumpál, így hullámszerű masszázst hoz létre

HI-SCULPT PRO ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÁS

Forradalmian új elektromágneses alakformálással 3 hét alatt.
6 kezelés után jelentős zsírveszteséggel (-19%) és látványosan tónusosabb izomzattal (+11%) zárhatod ezt a gyors alakformáló kezeléssorozatot.
Átalakulásod magabiztosságot és káprázatos kisugárzást biztosít a hétköznapokban.

INTIMPAD KEZELÉS

A szexuális diszfunkciók igen negatívan tudják megpecsételni a nők mindennapjait.
A kezelés segítségével nagy mértékben javítható a szülés során meglazult / szétnyílt medence izomzat állapota is, valamint megváltoztatja az izmok belső felépítését és megerősíti azt, azaz sűrűbb lesz a szerkezete, valamint nagyobb lesz a térfogata.

KOREAI ARCKEZELÉSEK

Ragyogó Bőr a KRX Technológiájával és Ribeskin Prémium Márkájával.
Koreai arckezeléseink során a szépség és hatékonyság találkozik.

Hiszünk abban, hogy a bőrünk természetes szépsége az egyénre szabott kezelésekben rejlik. A KRX és Ribeskin márkákkal való együttműködésünk eredményeként a lehető legjobbat kínáljuk vendégeinknek.

MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS

A Mezoterápia egy hatékony és népszerű kezelés, amelyet bőrünk megújítására és fiatalítására alkalmazunk. Az eljárás során speciális hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hogy helyben stimuláljuk a kollagén és elasztin termelését, valamint javítsuk a bőr textúráját és megjelenését. Választhatsz a tűs és a tű nélküli kezelés változat között.

PIGMENT ÉS MÁJFOLT ELTÁVOLÍTÁS

Az NG YAG Q-kapcsolt lézeres kezelésünk tökéletes megoldást nyújt a pigmentfoltok és májfoltok hatékony eltávolítására.

PROFESSZIONÁLIS ARCKEZELŐ CSOMAGOK

Az arc mindenki számára egy fontos terület, ez a legelső, amit megpillantunk egymáson és ennek látványa nagy szerepet játszik az első benyomás kialakulásában. Éppen ezért a megfelelő ápolása minden életszakaszban nagy jelentőséggel bír.
Szalonunk igyekszik minden bőrtípus minden problémájára megoldást nyújtani, ehhez pedig kiemelkedő professzionális termék családot keresve találtunk rá a Janssen Cosmetics kiváló termékeire, melyről lejjebb olvasható egy rövid összefoglaló.

SQT BIOMIKROTŰS KEZELÉS

SQT Biomikrotűs kezelésekben a modern bőrápolás és az innovatív technológia ötvöződik, hogy segítsen Önnek megszabadulni a bőrproblémáktól és visszanyerni fiatalos ragyogását

TERMIKUS IONIZÁCIÓ

A Termikus Ionizáció non -invazív, tű és vágás nélküli egyedülálló levédett- szabadalmaztatott eljárás a Kozmetikában. Kiváltotta a plazma-pen kezelést.  Az új kezelés kíméletesebb mégis hatékonyabb eljárás a plazmánál. Hővel dolgozik, amit rádiófrekvencia állít elő, és különböző kezelőfejekkel különböző energia szinten területnek megfelelően alkalmazható.

TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Az NG YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítása egy hatékony és népszerű szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nemkívánatos tetoválások eltávolítását.

Ez a módszer alkalmazható régi, elmosódott vagy rosszul elkészített tetoválások esetén, és segít visszaállítani a bőr tisztaságát és frissességét.

ZSÍRTFAGYASZTÁS (KRIOLIPOLÍZIS)

Kriolipolízis, más nevén zsírfagyasztás. A kriolipolízist sokan hasonlítják a zsírleszíváshoz, ám amíg az egy drasztikus eljárás, a zsírfagyasztás nem jár fájdalommal és NINCSEN felépülési idő! A hasonlóság abban rejlik, hogy a kriolipolízis, más nevén zsírfagyasztás nem csupán a zsírt távolítja el a zsírsejtekből, mint a többi alakformáló technológia, hanem magát a zsírsejtet is elpusztítja. Ezáltal tartósabb is az eredmény.

WIENER TESTTEKERCSELÉS

A Wiener testtekercselés elismert és eredményes esztétikai kezelés. A testet a személyes céloknak megfelelő aromaterápiás fáslikkal öleljük körbe, ami pihentető fekvés közben segít simítani, feszesíteni, javítani a bőrünk minőségét és megszabadulni a fáslizott területeken a felhalmozódott zsírtól.

Szépségszalon. Kozmetika és alakformálás. Érd