Szolgáltatások

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Amennyiben Érden szeretnéd az alakodat még tökéletesebbé tenni, vagy kozmetikai szolgáltatást keresel, Érdi szalonunkban többféle fogyasztó-alakformáló és kozmetikai kezelés közül választhatsz.

Kozmetika, alakformálás és orvoskozmetikai lézerközpont Érden. Ebony Kozmetika, lézeres kezelések és alakformálás. Érd központjában.

BB Glow Glass Skin kezelés - A Bőr természetes szépítése

A BB Glow Glass Skin kezelésénél, ahol az igazi szépség a bőr mélyéből fakad. Ha úgy érzi, hogy bőre már nem ragyog olyan frissen és egészségesen, mint korábban, vagy a pigmentfoltok, elszíneződések és egyenetlenségek zavarják, akkor ez a kezelés Önnek szól.

CARBON PEELING KEZELÉS

Az NG YAG Q-kapcsol lézeres carbon peeling kezelés ragyogó és friss bőrt varázsol.

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Dobd el a borotvát és felejtsd el a gyantát! A fájdalmas élményeknek már vége! Segítünk, hogy bármilyen helyzetben magabiztosan vállald fel önmagad. Hat-nyolc kezelést követően, felszabadultan élvezheted az év minden napján a szőrmentes, pihe-puha bőrödet.

HI-SCULPT PRO ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÁS

Forradalmian új elektromágneses alakformálással 3 hét alatt.
6 kezelés után jelentős zsírveszteséggel (-19%) és látványosan tónusosabb izomzattal (+11%) zárhatod ezt a gyors alakformáló kezeléssorozatot.
Átalakulásod magabiztosságot és káprázatos kisugárzást biztosít a hétköznapokban.

INTIMPAD KEZELÉS

A szexuális diszfunkciók igen negatívan tudják megpecsételni a nők mindennapjait.
A kezelés segítségével nagy mértékben javítható a szülés során meglazult / szétnyílt medence izomzat állapota is, valamint megváltoztatja az izmok belső felépítését és megerősíti azt, azaz sűrűbb lesz a szerkezete, valamint nagyobb lesz a térfogata.

KOREAI ARCKEZELÉSEK

Ragyogó Bőr a KRX Technológiájával és Ribeskin Prémium Márkájával.
Koreai arckezeléseink során a szépség és hatékonyság találkozik.

Hiszünk abban, hogy a bőrünk természetes szépsége az egyénre szabott kezelésekben rejlik. A KRX és Ribeskin márkákkal való együttműködésünk eredményeként a lehető legjobbat kínáljuk vendégeinknek.

MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS

A Mezoterápia egy hatékony és népszerű kezelés, amelyet bőrünk megújítására és fiatalítására alkalmazunk. Az eljárás során speciális hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hogy helyben stimuláljuk a kollagén és elasztin termelését, valamint javítsuk a bőr textúráját és megjelenését. Választhatsz a tűs és a tű nélküli kezelés változat között.

PIGMENT ÉS MÁJFOLT ELTÁVOLÍTÁS

Az NG YAG Q-kapcsolt lézeres kezelésünk tökéletes megoldást nyújt a pigmentfoltok és májfoltok hatékony eltávolítására.

PROFESSZIONÁLIS ARCKEZELŐ CSOMAGOK

Az arc mindenki számára egy fontos terület, ez a legelső, amit megpillantunk egymáson és ennek látványa nagy szerepet játszik az első benyomás kialakulásában. Éppen ezért a megfelelő ápolása minden életszakaszban nagy jelentőséggel bír.
Szalonunk igyekszik minden bőrtípus minden problémájára megoldást nyújtani, ehhez pedig kiemelkedő professzionális termék családot keresve találtunk rá a Janssen Cosmetics kiváló termékeire, melyről lejjebb olvasható egy rövid összefoglaló.

TERMIKUS IONIZÁCIÓ

A Termikus Ionizáció non -invazív, tű és vágás nélküli egyedülálló levédett- szabadalmaztatott eljárás a Kozmetikában. Kiváltotta a plazma-pen kezelést.  Az új kezelés kíméletesebb mégis hatékonyabb eljárás a plazmánál. Hővel dolgozik, amit rádiófrekvencia állít elő, és különböző kezelőfejekkel különböző energia szinten területnek megfelelően alkalmazható.

TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Az NG YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítása egy hatékony és népszerű szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nemkívánatos tetoválások eltávolítását.

Ez a módszer alkalmazható régi, elmosódott vagy rosszul elkészített tetoválások esetén, és segít visszaállítani a bőr tisztaságát és frissességét.

ZSÍRTFAGYASZTÁS (KRIOLIPOLÍZIS)

Kriolipolízis, más nevén zsírfagyasztás. A kriolipolízist sokan hasonlítják a zsírleszíváshoz, ám amíg az egy drasztikus eljárás, a zsírfagyasztás nem jár fájdalommal és NINCSEN felépülési idő! A hasonlóság abban rejlik, hogy a kriolipolízis, más nevén zsírfagyasztás nem csupán a zsírt távolítja el a zsírsejtekből, mint a többi alakformáló technológia, hanem magát a zsírsejtet is elpusztítja. Ezáltal tartósabb is az eredmény.

FOGLALJ IDŐPONTOT MOST

+36 23 400 564

vagy a +36 20 575 0822

Szépségszalon. Kozmetika és alakformálás. Érd