ARC KEZELÉSEK

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Kozmetikai szolgáltatást keresel Érden? Szalonunkban többféle kozmetikai, arc kezelések és szépészeti kezelések közül választhatsz

BB GLOW GLASS SKIN KEZELÉS - A bőr természetes szépítése

A BB Glow Glass Skin kezelésénél, ahol az igazi szépség a bőr mélyéből fakad. Ha úgy érzi, hogy bőre már nem ragyog olyan frissen és egészségesen, mint korábban, vagy a pigmentfoltok, elszíneződések és egyenetlenségek zavarják, akkor ez a kezelés Önnek szól.

CARBON PEELING KEZELÉS

Az ND YAG Q-kapcsolt lézeres carbon peeling kezelés egy hatékony és népszerű eljárás, amely segít felfrissíteni és megújítani a bőrt. Ez a módszer különleges szén alapú krémet kombinál az ND YAG Q-kapcsolt lézerrel, hogy megtisztítsa és feszesítse a bőrt, valamint csökkentse a bőrhibákat.

MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS

A Mezoterápia egy hatékony és népszerű kezelés, amelyet bőrünk megújítására és fiatalítására alkalmazunk. Az eljárás során speciális hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe, hogy helyben stimuláljuk a kollagén és elasztin termelését, valamint javítsuk a bőr textúráját és megjelenését.

OxyGeNeo ARC, NYAK, DEKOLTÁZS KEZELÉS

-Teljes körű arcápolási megoldás, amely három hatást egyesít egyetlen kezelésben.
-A mélyebb és felszíni rétegeket is kezeljük.
-Ideális minden korosztály számára a legkülönfélébb bőrproblémákra alkalmazható a variálható hatóanyag kapszuláinak köszönhetően. –Egész évben biztonsággal végezhető.

SQT BIOMIKROTŰS KEZELÉS

SQT Biomikrotűs kezelésekben a modern bőrápolás és az innovatív technológia ötvöződik, hogy segítsen Önnek megszabadulni a bőrproblémáktól és visszanyerni fiatalos ragyogását.

TERMIKUS IONIZÁCIÓ

A Termikus Ionizációs eljárás kivételesen gyors, hatékony és egyszerű módszer. Ezzel az eljárással szinte ugyanolyan eredmény érhető el, mint a hagyományos sebészeti beavatkozásokkal, de szike nélkül. Az egyik előnye az, hogy míg a sebészeti beavatkozások gyógyulási ideje akár 6-8 hétig is eltarthat, addig a Termikus Ionizációval végzett kezelések általában 5-10 nap alatt gyógyulnak.

KOREAI ARCKEZELÉSEK

Ragyogó Bőr a KRX Technológiájával és Ribeskin Prémium Márkájával. Koreai arckezeléseink során a szépség és hatékonyság találkozik. Hiszünk abban, hogy a bőrünk természetes szépsége az egyénre szabott kezelésekben rejlik. A KRX és Ribeskin márkákkal való együttműködésünk eredményeként a lehető legjobbat kínáljuk vendégeinknek.

Szépségszalon. Kozmetika és alakformálás. Érd