ORVOSKOZMETIKAI ARCKEZELÉSEK

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

ORVOSKOZMETIKA ARCKEZELÉSEK ÉRDEN

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció 

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, megvizsgáljuk a bőrtípusodat, átbeszéljük az elképzeléseket és kezelést ajánlunk.

 

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Szépségünk és bőrünk megőrzése érdekében elkötelezettek vagyunk az orvoskozmetikai eljárások iránt

 

Kínálatunkban számos magas színvonalú és hatékony kezelés található, amelyeket szakértő csapatunk végez a legmodernebb eszközök és termékek segítségével.

Dermedics és DermaQuest – kiemelkedő minőségű termékek

Munkánk során a Dermedics és a DermaQuest márka orvoskozmetikumait használjuk. Mindkét termékcsalád professzionális és magas hatóanyagtartalmú termékekkel segíti az orvoskozmetikai munkánk eredményességét.

Ezek az orvoskozmetikai termékek kiemelten tiszta és erőteljes hatóanyagaikkal elősegítik a bőr megújulását, hidratálását és fiatalosságának megőrzését. Az orvoskozmetikumokkal végzett kezelések eredményesebbek és tartósabbak.

Széleskörű kínálat és hatékony kezelések

Kínálatunkban szerepelnek olyan hatékony eljárások, mint a termikus ionizáció, amely lehetővé teszi a lógó szemhéj műtét nélküli helyreállítását.

Emellett Q-kapcsolt Nd

YAG lézerünkkel is dolgozunk, amely kiválóan alkalmas különféle bőrproblémák kezelésére, beleértve a pigmentfoltokat és a májfoltokat is.

Szakértői gárda

Szakértő csapatunk elkötelezett abban, hogy neked a legjobb eredményeket nyújtsa. Képzett és tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy kezelései hatékonyak, biztonságosak és kellemesek legyenek. Személyre szabott tanácsokkal és kezelési tervvel segítünk elérni szépségcéljaidat.

Az önbizalom visszatérése

Engedd, hogy kozmetikai szakembereink gondoskodjanak bőröd egészségéről és szépségéről. Az orvos kozmetikai kezelésekkel garantáltan elégedett leszel, és újra megtalálod az önbizalmadat a csodás eredmény láttán.

Ebony szépségszalon, kozmetika, alakformálás és orvoskozmetikai lézerközpont. Érd