Rólunk

Megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott-ez az EBONY kozmetika és szépségszalon küldetése.

ALAKFORMÁLÁS ÉS ORVOSKOZMETIKAI LÉZERKÖZPONT ÉRDEN

Hamarosan nem kell azon agyalnod, hogy mikor és hogyan hozd formába bikini vonalad, vagy hogy mivel dobj le gyorsan néhány kilót!

2021 számunkra egy új élet kezdete, hiszen megnyitottuk a kozmetika szépségszalonunkat, mellyel Téged is szeretnénk a „Celebrity Glamour” életérzéshez hozzásegíteni. Az újságok címlapjára ugyan nem fogunk tudni Téged kitenni, viszont mindent megteszünk, hogy azt a csillogást, amit az ott szereplő sztárokon láthatunk, önmagadon is tapasztalhasd kozmetikai, vagy szépészeti kezelést követően.

Küldetésünk, hogy elérhetővé tegyük mindenki számára a gondtalan és magabiztos hétköznapokat.

Azoknak is, akiknek a túlzsúfolt napirend sokszor nem teszi ezt lehetővé, esetleg kedvük, türelmük vagy kitartásuk nincs a célhoz vezető rögös úton végig haladni.

Kivételesen nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy hozzánk belépve azonnal kezdetét vegye a feltöltődésed: az exkluzív környezet, meleg fogadtatás és a teljes körű vendéglátás evidens számunkra.
Mindezzel célunk, hogy kozmetikai vagy szépészeti kezeléseid végeztével feltöltődve és magabiztosan távozhass tőlünk.

Vass Eszter (Tulajdonos)

Vass Eszter Tulajdonos. Kozmetika és alakformáló és orvosesztétikai szépségszalon Érd

„Nem tetszett az életem, hát alkottam egy újat. Csak egyszer élsz – hát legalább szórakozz jól!  ”Coco Chanel

Kislányként frizurákkal zsonglőrködve képzeltem felnőtt karrieremet, de mint annyi mindenkit, végül engem is más felé sodort az élet.

Azonban bármibe is fogtam, a szépészetnek mindig jelentős szerepe volt a mindennapjaimban.

Fontosnak tartom, hogy mindenki egy olyan önvaló felé tudjon haladni nap nap után, amely hozzáad személyisége kiteljesedéséhez fizikailag is, hiszen lelkünk és testünk szorosan összekapcsolódik.

E csodálatos kölcsönhatás abban mutatkozik meg, hogy ha ápoljuk az egyiket, közben fejlődik a másik is.

A kozmetikai szépségszalonnal kapcsolatos motivációm az, hogy fizikai síkon az önfeledt hétköznapokhoz segíthessem vendégeinket, továbbá, hogy az EBONY kozmetikában eltöltött idő alatt pozitív töltődéssel segítsem vendégeink lelki egyensúlyának elérését.

Úgy érzem, megtaláltam azt a teret, ahol odaadó gondoskodásom, maximalizmusom és folyamatos fejlődési vágyam méltán kiteljesedhet.

Nagy odafigyeléssel, rengeteg munkával és tanulással készültem fel kedves vendégeink fogadására, bízom benne, hogy általunk a Te álmod beteljesülése is könnyedebbé válik.

Kis Valéria (Szépség designer, kozmetikus)

Kis Valéria kozmetikus vagyok és immáron a Ebony szépségszalon és kozmetika csapatát erősítem

„A nő legszebb sminkje a szenvedély, De a kozmetikumokat könnyeb beszerezni.

”Yves Saint Laurent”

Kis Valéria kozmetikus vagyok és immáron a Ebony szépségszalon és kozmetika csapatát erősítem.

Hiszek abban, hogy minden esztétikai problémára létezik jó megoldás, ami teljes elégedettséggel töltheti el vendégeimet.

Célom a 21. század professzionális kozmetikai és alakformáló kezelések eredményes felhasználása személyre szabva.

Magas minőségű kozmetikai hatóanyagok és modern géppark használatával, illetve a 12 éves szakmai tapasztalatommal biztosítom számodra is a lehető legjobb eredményt.

Vendégeim bizalma és elégedettsége számomra a legfontosabb, ezért minden kezelést a legjobb tudásom szerint kimagasló körültekintéssel végzek. Várlak szeretettel csodás szalonunkban Érden.

Várhegyi Enikő: Kozmetikus

2023 nyarán csatlakoztam az Ebony szépségszalon csapatához és úgy érzem itt megtaláltam a helyem

“Sosem fogsz tökéletesen kinézni, ha nem figyelsz a kis részletekre, mert ezekből áll össze az elbűvölő egész.” Louisa May Alcott

Várhegyi Enikő vagyok, néhány éve már végzett kozmetikus.

2023 nyarán csatlakoztam az Ebony szépségszalon csapatához és úgy érzem itt megtaláltam a helyem. Lehetőségem volt az első néhány hónapban az elérhető kozmetikai és alakformáló kezeléseket részletekbe menően elsajátítani, de közben a folyamatos fejlődéssel is lépést tudok tartani.

Úgy érzem, az iskolából kikerülve az első olyan munkahelyem az EBONY szépségszalon, ahol szakmailag és emberileg is megfelelő teret kapok a fejlődésre. Célom, hogy a hozzám érkező vendégek minden bőresztétikai problémájára olyan megoldást találjak, mely a hétköznapokban jelentősen hozzájárul a megfelelő komfort érzetéhez és segít a stabil önbizalom fenntartásában.

Az Ebony szalonban magas minőségű kozmetikai és orvos kozmetikai hatóanyagok illetve fejlett géppark áll rendelkezésemre. Így bármely bőrproblémával is kerüljek szembe, magabiztosan fogok bele annak kezelésébe.

Szeretettel várlak, érjünk el együtt áttörést a bőrápolásodban.

EBONY szépségszalon, kozmetika és orvoskozmetikai lézerközpont – ÉRD

Kozmetika, alakformálás és orvoskozmetikai lézerközpont szalonunkba belépve magad mögött hagyhatod a „zajos” világot.

A teljes kikapcsolódási élményre már a kivitelezéskor is maximális figyelmet szenteltünk, kedvezmény-rendszerünk pedig egyedülálló ez idáig a magyar szépségiparban. Akik hozzánk járnak szépülni jóval kedvezőbb feltételekkel juthatnak prémium kozmetikai, szépségápolási, vagy alakformáló kezeléseinkhez, mint bárki más.

Ebony szépségszalon, kozmetika, alakformálás és orvoskozmetikai lézerközpont. Érd

Szeretnénk megosztani veled is az érzést, amikor nem kell strandra indulás előtt azon agyalni, hogy mikor és hogyan hozd formába bikini vonalad, vagy hogy mivel dobj le gyorsan néhány kilót a Beach Body érdekében.

Nem kell többé hosszú nadrágba neki indulni egy forró nyári napnak csak mert nem volt időd leborotválni a lábadat, vagy egy románc kezdetén azon feszengeni, hogy mit gondol majd a borostádról partnered.

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

+36 20 575 0822

A kezelést megelőzően minden esetben egy személyes konzultációra van szükség; enélkül sajnos nem áll módunkban a kezelést megkezdeni, ezért jelentkezz be hozzánk mielőbb.

Orvoskozmetika és lézerközpont Érden. Számos kozmetikai és alakformáló kezeléseink között megtalálhatod az Orvoskozmetikai lézeres kezeléseinket is! Lézeres pigment folt kezelés, lézeres aknés bőr kezelés, lézeres hegkezelés, lézeres arckezelések Érden. Lézeres tetoválás eltávolítása, lézeres bőrszerkezet javítás és lézeres szőrtelenítés.

EBONY szépségszalon, kozmetika és orvoskozmetikai lézerközpont – ÉRD