LIPONIC 6D LIPOLÍZIS TESTKEZELŐ

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Biztonságos és hatékony zsírbontás Érden!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

LIPONIC 6D LIPOLÍZIS TESTKEZELŐ

Ismerd Meg a Liponic 6D Lipolízis zsírbontó és alakformáló kezelés!

 

A legújabb Liponic 6D lipolízis készülék hatékonyan segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól. A Mitsubishi dióda lézer 6 különböző hullámhossza elősegíti a nyirokrendszer működését, felgyorsítja a narancsbőr anyagcseréjét, és jótékony hatással van az ízületi betegségekre (mint például az artrózis vagy ízületi gyulladás), serkentve a sejtek regenerációját és a mikrokeringést. A nagyméretű lézerlapokkal még a vastagabb zsírrétegek is hatékonyan kezelhetők.

 

Hatékony és sokoldalú technológia

 

A dióda lézer hullámhosszai – 635 nm, 660 nm, 810nm, 830 nm, 940 nm, 980 nm – különböző mélységekben fejtik ki hatásukat. Összesen 12 lézerlap áll rendelkezésre, melyek teljesítménye 100 mW és 350 mW között változik. A készülék folyamatos és pulzáló üzemmódban is működtethető, így azonnali eredmények érhetők el.

 

Előnyök és eredmények

 

• Gyors zsír- és testsúlycsökkenés: Már egy kezelés után látványos változás figyelhető meg.
• Feszesebb, rugalmasabb bőr: Az alacsonyabb hullámhosszok stimulálják a kollagén termelést, míg a középső hullámhosszok a zsírsejtekre hatnak. A magasabb hullámhosszok felgyorsítják a sejtek anyagcseréjét.
• Körméret csökkenés: A zsírsejtek mérete akár 30%-kal is csökkenhet.
• Nyirokrendszer serkentése: Az intenzív méregtelenítés révén javul a vér- és nyirokkeringés.

 

Milyen területeken alkalmazható?

 

• Csípő
• Has
• Hát
• Fenék
• Combok
• Karok
• Toka

 

Miért érdemes kipróbálni a Lipolézer 6D Lipolízist?

 

A 6D Supertech lipolézer technológia egyszerre több mélységben hat a zsírsejtekre, ezáltal gyors és látványos eredményeket biztosít. A testkezelés során a lézerfény hatására a zsírsejtek falain apró lyukak keletkeznek, melyeken keresztül a zsír kiürül. A 350mW teljesítményű dióda lézer és a 528 dióda együttes hatása verhetetlen, így a legújabb fejlesztés az alakformálás területén.

 

Biztonságos és Hatékony Zsírbontás

 

A lézeres alakformálás klinikailag igazolt és teljesen biztonságos. A kezelést 2-3 naponta érdemes megismételni, egy kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe. Az intenzív kúrák 2-3 héten keresztül folytathatók, így gyors és hatékony eredmények érhetők el.

Kezelés utáni teendők

A kezeléseket követően 30 perces nyirokelvezető kezelés ajánlott, hogy a felszabadult zsírsavak megfelelően távozzanak a szervezetből. Ez lehet izomstimulációs kezelés, gépi vagy kézi hullámmasszázs.

 

Kizárólag az Ebony szépségszalonban, Érden

 

A Liponic 6D Lipolízis a legújabb és legerősebb technológia az alakformálás piacán, amely kizárólag az Ebony szépségszalonban Érd központjában érhető el a régióban. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget!
Lépj kapcsolatba velünk, és foglalj időpontot még ma, hogy te is megtapasztald ezt a forradalmi zsírbontó és alakformáló kezelést!

 

 

KOZMETIKA, SZÉPSÉGÁPOLÁS, ALAKFORMÁLÁS ÉRDEN