KOZMETIKAI ÉS EGYÉB KEZELÉSEINK

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Kozmetikai szolgáltatást, vagy egyéb szépészeti kezelést keresel Érden? Szalonunkban többféle kozmetikai és szépészeti kezelés közül választhatsz

ACUPRESS PIERCING BLOMDAHL FÜLBELÖVÉS ÉS FÜLAKUPUNKTÚRA

Ne hagyd, hogy a mindennapi panaszok és tünetek hátráltassanak! Javíts az életminőségeden! Adj esélyt a jobb közérzetnek és a harmonikusabb életnek. A szolgáltatás egy akupunktúrás ismereteken és megfigyeléseken alapuló divatékszer.

GOINK TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Ezzel az eljárással azonnal látható az eredmény, az arc illetve az egész test területén, legyen az bármilyen fajta (akár test pigment), vagy bármilyen színű (akár fehér, sárga vagy camuflage) pigment, ennek az eljárásnak a segítségével már az első alkalommal minimum 30%-ban halványítani tudjuk. Kozmetikai pigmentek esetében mondhatjuk, hogy néhány kivétellel már egy kezelés elegendő a tetoválás teljes eltűntetéséhez.

PIGMENT ÉS MÁJFOLT ELTÁVOLÍTÁS

Az NG YAG Q-kapcsolt lézeres kezelésünk tökéletes megoldást nyújt a pigmentfoltok és májfoltok hatékony eltávolítására.

TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Az NG YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítása egy hatékony és népszerű szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nemkívánatos tetoválások eltávolítását. Ez a módszer alkalmazható régi, elmosódott vagy rosszul elkészített tetoválások esetén, és segít visszaállítani a bőr tisztaságát és frissességét.

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Dobd el a borotvát és felejtsd el a gyantát! A fájdalmas élményeknek már vége! Segítünk, hogy bármilyen helyzetben magabiztosan vállald fel önmagad. Hat-nyolc kezelést követően, felszabadultan élvezheted az év minden napján a szőrmentes, pihe-puha bőrödet

Szépségszalon. Kozmetika és alakformálás. Érd