TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Az ND YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítása – A friss kezdet útját kezd Érden!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Az ND YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítása egy hatékony és népszerű szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nemkívánatos tetoválások eltávolítását. Ez a módszer alkalmazható régi, elmosódott vagy rosszul elkészített tetoválások esetén, és segít visszaállítani a bőr tisztaságát és frissességét.

 

Mire jó az ND YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítása?

Mire jó az NG YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolítása?
  • Nemkívánatos tetoválások eltávolítása: Az ND YAG Q-kapcsolt lézer nagy energiájú fényimpulzusokat használ a tetoválás pigmentjének eltávolítására. Ez a módszer hatékonyan távolítja el a tetoválást, függetlenül annak méretétől, színétől vagy elhelyezkedésétől.

 

  • Tetoválás átformázása: Ha meg szeretnéd változtatni vagy átalakítani meglévő tetoválásodat, az ND YAG Q-kapcsolt lézer lehetővé teszi a fokozatos elhalványítást. Ez lehetővé teszi a tervezett új minta könnyebb elkészítését és jobb eredményt eredményez.

A kezelés menete:

  1. Konzultáció: Először találkozol a szakemberrel, aki részletesen megvizsgálja a tetoválásodat, és megbeszélitek a kezelés menetét, az elvárásaidat és a lehetséges eredményeket.
  2. Kezelés: A kezelés során az ND YAG Q-kapcsolt lézer fényimpulzusokat bocsát ki a tetoválás területére. A pigment részecskéi felszívják a fény energiáját, majd szétesnek, ezáltal elhalványítva a tetoválást.
  3. Utókezelés: A kezelés után a szakember utasításait követve gondoskodnod kell a megfelelő sebkezelésről és a bőr védelméről. Fontos betartani az utasításokat, hogy a gyógyulás megfelelően zajljon.

 

Az NG YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolításának néhány ellenjavallata:

  • Terhesség vagy szoptatás: A kezelést nem javasolt terhes vagy szoptató nőknek.
  • Bőrbetegségek vagy fertőzések: Bizonyos bőrbetegségek vagy aktív fertőzések esetén a kezelést el kell halasztani.
  • Napozás és szolárium: A kezelés előtt és után néhány hétig kerülni kell a napozást és a szoláriumot, valamint megfelelő napvédelemre van szükség.
  • Fekélyes vagy heges bőr: Ha a kezelendő területen fekély vagy heges bőr található, akkor az eljárást nem lehet elvégezni.
  • Vérzékenység vagy véralvadási problémák: Ha vérzékenységgel vagy véralvadási problémákkal küzdesz, akkor a kezelést el kell kerülni.

 

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!

Fontos, hogy mindig konzultálj egy szakemberrel, mielőtt eldöntöd a tetoválás eltávolítását lézeres kezeléssel.

Ő részletesen tájékoztatni fog az egyéni körülményekre és esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan, hogy biztosan biztonságos és hatékony módon történjen a kezelés.

KOZMETIKA, SZÉPSÉGÁPOLÁS, ALAKFORMÁLÁS ÉRDEN