OKTATÁS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

A JÖVŐ KOZMETIKUSAINAK KÉPZŐHELYE

Üdvözölünk a kozmetikusok szakmai világában!

 

2023 őszén szalonunk duális képzőhellyé vált, és elszánt esküt tettünk: olyan kozmetikusokat képzünk ki, akik valóban magabiztos és jól képzett szakemberekké válnak az iskolai tanulmányaik befejezése után.

Célunk, hogy olyan gyakorlati helyet teremtsünk, ahol a diákok élvezettel és lelkesedéssel tanulhatják ki a kozmetikai szakmát. Itt nem csak az arcmasszázsba merülünk el, hanem az összes szépészeti területre kiterjedő tudásanyagot tárunk fel és a gyakorlatban már jól bevált hosszú évek tapasztalatait osztjuk meg veletek.

A nálunk végzett diákokat a keze nincs elengedve az iskolai tanulmányok végeztével sem. Egy zárt közösség részeseivé válnak, és további támogatást nyújtunk számukra a szakmai fejlődéshez.

De nem csak az iskolai keretek közt tudsz belépni hozzánk! Már végzett szakemberek számára is izgalmas lehetőségeket kínálunk. Aktuális trendeknek megfelelő oktatói csomagokat állítunk össze, amelyekhez gépeket is biztosítunk ajándékul. A képzés minden esetben tartalmaz elméleti és gyakorlati tananyagot, gépek mellé induló professzionális hatóanyagokat és egyéni konzultációt is.

Az üzletépítés és marketing stratégia terén is segítünk, és közösen dolgozunk az árazáson.
Aktuális fakultációs képzéseinkről a Facebook oldalunkon (KLIKK) tájékozódhatsz, ahol megtalálhatsz minden információk részletesen.
Amennyiben nem kollégaként olvasod ezeket a sorokat, és szeretnél részt venni a tanulóink gyakorlati képzésében, írj nekünk az info(kukac)ebonykozmetikaerd.hu email címre!

Szívesen látunk modellként olyan kényeztető kezelésen, amelyet az idődért cserébe ajándékba kapsz. A jelentkezést követően felkerülsz a listánkra, és mi felvesszük veled a kapcsolatot a kezelést megelőzően.

 

Tarts velünk az úton a szépség és szakmai fejlődés felé!

SZÉPSÉGSZALON ÉS KOZMETIKA. ÉRD-EBONY SZALON