Zsírfagyasztás (Kriolipolízis)

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Zsírfagyasztás Érden! A zsírfagyasztás technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével bontja le a zsírsejteket

Mondj búcsút a makacs zsírpárnáknak a zsírfagyasztás technológiával! A Kriolipolízis (zsírfagyasztás) kezelésünk tökéletes megoldást jelentenek azok számára, akiknek a zsírpárnák a diéta és a testmozgás ellenére sem akarnak eltünni. Egyetlen kezeléssel akár 26%-kal csökkenthető a zsírpárna. 2-3 hetente 1 kezeléssel drámai eredményeket érhetsz el fájdalom és fogyókúra nélkül. Szerezd meg a kívánt alakodat a zsírfagyasztással!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Ingyenes konzultáció és próbakezelés

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és igény esetén ingyenes próbakezelést végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

Zsírfagyasztás Érden! A zsírfagyasztás technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével bontja le a zsírsejteket

Cryolipolízis – Forradalmi módszer a zsírpárnák ellen

 

Megoldást kínálunk azon testrészeid formálására, ahol makacs zsírpárnák találhatóak. A Cryolipolízis, vagy más néven zsírfagyasztás, egyedülállóan hatékony, fájdalommentes és nem invazív módszer a testformálásban.

Mi a Cryolipolízis?

A Cryolipolízis egy innovatív, tudományosan alátámasztott technológia, mely a hűtés erejét használja fel a zsírsejtek csökkentésére. A kezelés során a készülék a bőr alatti zsírsejteket -10 és -15 Celsius fok közötti hőmérsékletre hűti, ami a zsírsejtek természetes és végleges lebomlását indítja el, az egészséges sejteket azonban érintetlenül hagyja.

Hogyan működik?

A kezelés folyamán vákuumot és hűtést használunk, hogy célzottan fagyaszthassuk a zsírsejteket. A szervezet természetes anyagcseréje aztán fokozatosan eltávolítja a lebomlott zsírsejteket, ami láthatóan csökkenti a kezelt területek méretét.

Mire számíthatsz a kezelés során és utána?

A Cryolipolízis egy teljesen fájdalommentes és kényelmes kezelés, mely során a kezelendő területen egy hűtőfejet helyezünk el, mely szívó hatásával húzza össze a zsírszövetet, majd lehűti azt. A kezelés 30 percig tart, utána azonnal visszatérhetsz a mindennapi tevékenységeidhez. Az eredmények a kezelés után 3-6 héttel lesznek láthatóak, mivel a szervezetnek időre van szüksége a zsírsejtek természetes módon történő eltávolításához.

Biztonságos és hatékony
A Cryolipolízis egy FDA által jóváhagyott eljárás, melyet világszerte több millió ember használt már sikerrel. Nem igényel műtétet és nincs felépülési idő sem.
360 fokos hűtőfej – A legújabb technológia a Cryolipolízis terén.
Az 360 fokos hűtőfej nem csak a kezelendő terület felületének nagyobb százalékát érinti, hanem egyenletesen osztja el a hűtést a teljes területen, ezáltal biztosítva, hogy minden zsírsejt egyforma kezelést kapjon. A hűtés által érintett nagyobb terület lehetővé teszi, hogy több zsírsejtet érjünk el egyetlen kezeléssel, növelve a kezelés hatékonyságát és csökkentve a szükséges kezelések számát.
Biztonság tekintetében a 360 fokos hűtőfej kialakítása megakadályozza a bőr túlzott lehűtését, és így minimalizálja a bőrirritációt és a bőr sérülésének kockázatát.

A hűtőfej kényelmes használata és a fájdalommentes kezelés biztosítja, hogy a Cryolipolízis kezelés mindenki számára egy kellemes és eredményes élmény legyen.

 

Ki a legjobb jelölt a Cryolipolízis kezelésre?

A Cryolipolízis ideális választás azok számára, akik megfelelő súllyal rendelkeznek, de vannak makacs zsírpárnáik, amiket nem tudnak diéta vagy testmozgás segítségével eltüntetni. De ideális kezelés azok számára is, akik nagyobb súlyfelesleggel rendelkeznek és szeretnének látványos változást.
Készülj fel arra, hogy szeretni fogod a tükörben visszanéző alakodat!

Várunk szeretettel Érdi szépségszalonunkban, hogy személyre szabott konzultáció keretében megismerkedhessünk a és bemutathassuk a zsírfagyasztásban rejlő lehetőségeket.
Számunkra minden vendég egyedi, így kezeléseinket is gondosan szabjuk a Te személyes igényeidhez. Mindeközben figyelmet fordítunk az általad kijelölt területekre, és olyan egyedi kezelési megoldásokat ajánlunk, melyek elősegítik az elképzeléseidnek megfelelő testformálást.

Jelentkezzen be most egy konzultációra és kezdje el a változást!

 

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

A kriolipolízissel végzett zsírfagyasztás egy forradalmi eljárás, amely a makacs zsírlerakódásokat célozza meg, hogy segítsen csökkenteni azok méretét. A fejlett hűtési technológia segítségével a zsírsejtek lebomlanak, ami a kezelt terület méretének drámai csökkenéséhez vezet.

Ez az eljárás nem invazív és fájdalommentes – mindössze 2-3 hetente 1 kezelésre van szüksége, összesen legfeljebb 6 alkalommal – a tartós eredmények eléréséhez. Szerezd meg azt a külsőt, amire mindig is vágytál, a kriolipolízis zsírfagyasztással Érden.

Fontosnak tartjuk, hogy az eljárás alapvető működési elvét minden vendégünk ismerje, ezért első lépésként röviden lejjebb olvashattok a témában.

A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak

A zsírfagyasztás előnyei:

-Biztonságos és természetes
-Nincs szükség diétára
-Klinikailag bizonyított
-Nincsenek mellékhatások
-26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után
-Csak pár kezelés szükséges
-A kezelt páciensek 100%-ánál működik

A kezelés menete

Előkészítés:

-fagyásgátló lap felhelyezése
-Kriolipolízis kezelés: 40-60 percre felhelyezzük a kezelőfejeket, ezután a vendég pihen, amíg a kezelési idő le nem jár
-Kezelőfej levétele: a kezelési idő lejártával levesszük a kezelőfejet és levesszük a fagyásgátló lapot.
-A kezelések után a kezelt terület enyhén duzzadt, pirosas lehet 1-2 órán keresztül. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai.

ALAKFORMÁLÁS ÉS KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK ÉRD KÖZPONTJÁBAN