CARBON PEELING KEZELÉS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Az ND YAG Q-kapcsolt lézeres carbon peeling kezelés – Ragyogó és friss bőr!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk.

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Az ND YAG Q-kapcsolt lézeres carbon peeling kezelés egy hatékony és népszerű eljárás, amely segít felfrissíteni és megújítani a bőrt. Ez a módszer különleges szén alapú krémet kombinál az ND YAG Q-kapcsolt lézerrel, hogy megtisztítsa és feszesítse a bőrt, valamint csökkentse a bőrhibákat.

 

Mire jó az ND YAG Q-kapcsolt lézeres carbon peeling kezelés?

  • Bőrfelszín megújítása: Az ND YAG Q-kapcsolt lézer enyhe hámlasztást és mély tisztítást biztosít, eltávolítva az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. Ennek eredményeként a bőr friss és ragyogó lesz.
  • Pórusok összehúzása: A carbon peeling kezelés segít összehúzni és tisztítani a bőr pórusait, csökkentve a faggyútermelést és javítva a bőr textúráját.
  • Bőrfeszesség és rugalmasság javítása: Az eljárás serkenti a kollagén termelését, ami hozzájárul a bőr feszességének és rugalmasságának javításához.
ND YAG Q-kapcsolt lézeres carbon peeling kezelés – Érd kozmetika

A kezelés menete:

  1. Konzultáció: Először találkozol a szakemberrel, aki részletesen megvizsgálja a bőrödet, és megbeszélitek a kezelés menetét, az elvárásaidat és a lehetséges eredményeket.
  2. Kezelés: A bőrödre egy vékony réteg szén alapú krémet visznek fel. Ezután az ND YAG Q-kapcsolt lézer fényimpulzusokat bocsát ki a bőrre, amelyek a szén részecskéket célozzák meg. A lézerenergia hatására a szén felmelegszik, majd a lézerrel együtt távozik a bőrből, magával vonva a szennyeződéseket és a faggyút.
  3. Utókezelés: A kezelés után a szakember utasításait követve gondoskodnod kell a megfelelő bőrápolásról és a napvédelemről. Fontos betartani az utasításokat, hogy a bőr megfelelően regenerálódhasson.

 

Ellenjavallatok és fontos tudnivalók:

 

  • Napozás és szolárium: A kezelést követően néhány napig kerülni kell a közvetlen napfényt és a szoláriumot, valamint megfelelő napvédelemre van szükség.
  • Bőrbetegségek vagy fertőzések: Bizonyos bőrbetegségek vagy aktív fertőzések esetén a kezelést el kell halasztani.
  • Konzultáció: Mindig fontos konzultálni egy szakemberrel a saját bőrtípusodra és egyéni körülményeiden alapulóan, hogy megtudd, ez a kezelés megfelelő és biztonságos-e számodra.

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!

Az ND YAG Q-kapcsolt lézeres carbonpeeling kezelés hatékony és kellemes módja a bőr felfrissítésének és megújításának.

A konzultáció során a szakember részletesen tájékoztatni fog a kezelésről és az elvárható eredményekről, hogy biztosan elérd a kívánt eredményeket.