DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS ÉRDEN!

Dobd el a borotvát és felejtsd el a gyantát

A fájdalmas élményeknek már vége! Segítünk, hogy bármilyen helyzetben magabiztosan vállald fel önmagad. 6-8 kezelést követően, felszabadultan élvezheted az év minden napján a szőrmentes pihe-puha bőrödet.

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Ingyenes konzultáció és próbakezelés

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, megállapítjuk bőrtípusodat és ingyenes próbakezelést végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

A konzultáción felmérjük a bőröd és szőrzeted minőségét, tájékoztatunk

Téged minden tudnivalóról, kizárunk minden tényezőt, ami megakadályozhatja a kezelés sikerességét és felkészítünk arra, ami pontosan rád vár.

Igény esetén egy teszt kezelést is végzünk. Részletesen ismertetjük a kezelés folyamatát, elmondjuk a kezelés előtti és utáni teendőidet, valamint ellátunk jó tanácsokkal a minél kiemelkedőbb eredmény érdekében.

Fontosnak tartjuk, hogy az eljárás alapvető működési elvét minden vendégünk ismerje, ezért röviden lejjebb olvashattok a témában.

Diódalézeres szőrtelenítés

Az eljárás a fototermolízis alapelvén működik, azaz a bőr és a szőrszín alapján meghatározható megfelelően beállított lézer készülék által kibocsátott fényt a szőr melaninja levezeti a szőrtüszőbe, ahol hővé alakulva hatástalanítja a szőrtüszőt.

A megfelelő beállítások megállapításához fontos lépcsőfok a bőr Fitzpatrick skála szerinti bekategorizálása, hiszen ez is nagyban befolyásolja a biztonságosan használható hullámhosszak mértékét.

 

Jelentkezz be hozzánk konzultációra és részletesen megismertetjük veled bőrtípusodat.

Diódalézeres szőrtelenítés. Érd. Ebony<br />
szőrszálak növekedési fázisa
Szőrszálak növekedése

Azonban ez még nem minden, amit érdemes tudni és amin a szőrtelenítés hatékonysága múlik…

Szőrzetünk az egész testünket beborítja, valójában sokkal sűrűbben vannak szőrtüszőink, mint azt gondolnánk – ugyan is egyszerre csak töredéke van aktív, azaz láthatóan élő szakaszában. A többi alvó szakaszát éli, vagy éppen arra készülődve, a kilökődés folyamatában van.

A test különböző területein különböző arányban van jelen mindegyik fázis.

Ebből a három szakaszból a lézeres eszközökkel csak az Anagen, azaz aktív szakaszban lévő szőrszálakat tudjuk felhasználni arra, hogy a gép hőjét továbbítsuk egészen a szőrtüszőig, s ennek hatására azokat életképtelenné tegyük.

A lézerfényt a szőrszálak melanin tartalma (színét adó festékanyaga) továbbítja a szőrtüsző felé a bőr alá.

Éppen ezért kell 6-8 hetente kezelni a célzott területet, hogy minden szőrszálat el tudjunk csípni az Anagen szakaszában és általuk le tudjuk juttatni a lézert a szőrtüszőig ezzel hatástalanítva azt.

Orvosi dióda lézerünk Amerikai FDA tanúsítvánnyal, Európai CE és Német TÜV minősítéssel is rendelkezik.
Az alapvető engedélyeken kívül az igen precíz német tudósok által is bizonyítottan hatékony és biztonságos géppel dolgoznak tapasztalt és jól képzett szakembereink.

A kezelést megelőzően minden esetben egy személyes konzultációra van szükség; enélkül sajnos nem áll módunkban a kezelést megkezdeni, ezért jelentkezz be hozzánk mielőbb.

KOZMETIKA, ALAKFORMÁLÁS ÉRD KÖZPONTJÁBAN