A Goink tetoválás eltávolítási eljárásról

A Goink tetoválás eltávolítási eljárás egy innovatív technológia, amely a termikus ionizáció elvén működik

 

Ez a módszer különösen hatékony lehet azok számára, akik szeretnék eltávolítani a nem kívánt tetoválásokat

Hogyan működik a GoInk eljárás?

A folyamat során a levegőben lévő gázionokat magához szívó eszköz hozza létre a termikus ionizációt, ami által a tetoválás pigmentjeinek molekuláris szerkezete megtörik és a hő hatására szétesik.

 

Hogyan működik a Goink eljárás?

 

A Goink eljáráshoz használt berendezés egy speciális szikrát generál, amely a tű hegyéről egy mikro-milliméter méretű pontban átugrik a bőrre. Ez a szikra összehúzza a bőr sejtjeit, ami összezsugorodást eredményez, és a hő hatására a pigment szerkezete módosul. A kezelés során a pigment nagy része azonnal távozik, míg a maradékot a nyirokkeringés szállítja el.

 

A kezelés menete

 

A kezelés általában 30-50 percet vesz igénybe, és a szükséges alkalom száma változó. Sminktetoválás esetén általában 1-2 alkalom elegendő, míg testtetoválásnál 3-4 kezelésre is szükség lehet. A kezelések közötti időszakokat a kozmetikus határozza meg, hiszen lehetővé kell tenni a bőr regenerálódását és a nyirokkeringés által szállított pigmentmaradványok eltávolítását.

 

Mit kell tudni a kezelés utáni időszakról?

 

Fontos, hogy a kezelés után a kozmetikus által javasolt ideig kerüljük a napozást, szolárium használatát és a szaunázást, hogy a bőr megfelelően regenerálódhasson és ne legyen kitéve további károsodásnak. A kezelés után a bőrfelület varosodhat, és ödéma is kialakulhat, amelyek kezelhetők megfelelő utóápolással.

 

Miért érdemes a Goink-et választani?

 

-kozmetikai pigmentek eltűnése már 1 kezelés után
-azonnal látható eredmény
-az első kezelés már 30%-al halványít
-biztonság és fájdalommentesség

A Goink eljárás fájdalommal járhat, de a kezelés előtt érzéstelenítő tartalmú krémmel történő zsibbasztás segíthet a fájdalom csökkentésében. A kezelés biztonságos, de mint minden kozmetikai beavatkozás, ennek is vannak ellenjavallatai, amelyeket a kezelő szakemberrel kell megbeszélni.

A Goink tetoválás eltávolítási eljárás tehát egy hatékony és biztonságos módszer a nem kívánt tetoválások eltávolítására, amely a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően kínál megoldást azok számára, akik változtatni szeretnének megjelenésükön.

A folyamat megértése és a kezelés utáni utasítások betartása kulcsfontosságú a sikeres és biztonságos eredmény eléréséhez.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkeink

Ne mond, hogy nem vagy kíváncsi további cikkeinkre kozmetika vagy szépségápolás területén. Olvasd el ezeket is cool