Testkezelés: a bőrápolás alapelvei

A testünk legnagyobb szerve a bőr, amely az immunrendszerünk elsődleges védvonala, ezért kiemelten fontos a testkezelés

 

Ahhoz, hogy egészséges és szép maradjon bőrünk, rendszeres testkezelésekre van szükségünk

 

A testkezelés elsődleges célja a bőrápolás, amelynek eredményeként a bőrünk szép, feszes, hidratált, sima és egyenletes tónusú lesz. Azonban az idő múlásával és a káros környezeti hatásoknak való kitettséggel a bőrünk veszít fiatalságából, és megjelennek az elváltozások, például a striák és a narancsbőr.

 

A Striák és kezelésük

 

A striák olyan megfeszült bőr irányára merőleges csíkok, amelyek lila vagy vörös színnel kezdődnek, majd később gyöngyházas fehér színűvé fakulnak.

A striák jellemzően hirtelen hízás és fogyás, valamint terhesség után jelentkeznek. Fiatalok esetében a túl gyors növekedés is okozhat striákat. A striák kialakulásának oka az, hogy a bőr alatti kötőszövet nem tud ugyanolyan ütemben nyúlni vagy növekedni, mint a bőr felső rétege, ezért megreped vagy elszakad.

A testépítők körében is gyakoriak a striák, mivel a gyors izomnövekedés miatt a bőr nem tudja követni a növekedést. A sérült kötőszövet feletti bőr elvékonyodik és érzékennyé válik. A striák tipikusan a combon, hason, deréktájon és a felkarokon alakulnak ki.

Számos kezelés létezik a striák csökkentésére, amelyek közül néhányat a szalonunkban is alkalmazunk. Fontos azonban megjegyezni, hogy a striák teljesen nem tűnnek el, de látványosan csökkenthetők.

 

A narancsbőr és kezelésének lehetőségei

A narancsbőr és kezelésének lehetőségei

A narancsbőr vagy más néven cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, amely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, hasonlóan a narancs héjához. A narancsbőr a serdülőkoron átesett nők több mint 90%-át érinti, és általában nem társítható más betegségekhez.

A narancsbőr kialakulásának pontos oka még nem ismert, de a női szervezetben zajló hormonális folyamatok és a női bőr szerkezete közrejátszanak a folyamatban. A hormonális változások és a zsírsejtek lerakódása miatt a narancsbőr elsősorban a combokon, fenéken, hason és a karokon jelentkezik.

A narancsbőr kezelése során számos megoldás létezik, amelyek közül néhányat szalonunkban is elérhetővé teszünk. Bár a narancsbőrt nem lehet véglegesen eltüntetni, a kezelések látványosan csökkenthetik a cellulit mennyiségét és javíthatják a bőr állapotát.

 

Tetoválás és eltávolítása

 

A tetoválás során egy vékony hegyű tűvel festékanyagot juttatnak a bőrbe, így kialakítva egy ábrát, képet vagy szöveget. A tetoválás népszerű módja az önkifejezésnek, azonban van, aki szerint káros lehet az immunrendszerünkre és befolyásolhatja a bőrünk működését.

Ha egy tetoválás nem sikerül jól, vagy nem tetszik nekünk, akkor szeretnénk eltávolítani. Szalonunkban korszerű lézeres technológiával el tudjuk távolítani a nemkívánatos tetoválásokat, és így újra tiszta bőrfelületet biztosítani.

 

Testkezelések az EBONY szalonban

 

Az Ebony szépségszalon, kozmetika, alakformálás és orvoskozmetikai lézerközpont számos testkezelést kínál, amelyek segítenek megszabadulni a nem kívánt elváltozásoktól és visszaállítani a bőr egészséges, fiatalos állapotát. Az alábbi kezelések közül választhatsz:

ZSÍRFAGYASZTÁS (KRIOLIPOLÍZIS)
Zsírfagyasztás Érden! A zsírfagyasztás technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével bontja le zsírsejteket. A fejlett hűtési technológia segítségével a zsírsejtek lebomlanak, ami a kezelt terület méretének drámai csökkenéséhez vezet.

HI-SCULPT PRO ELEKTROMÁGNESES ALAKFORMÁLÁS
Forradalmian új elektromágneses alakformálással 3 hét alatt.
6 kezelés után jelentős zsírveszteséggel (-19%) és látványosan tónusosabb izomzattal (+11%) zárhatod ezt a gyors alakformáló kezeléssorozatot.
Átalakulásod magabiztosságot és káprázatos kisugárzást biztosít a hétköznapokban.

DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS
Dobd el a borotvát és felejtsd el a gyantát! A fájdalmas élményeknek már vége! Segítünk, hogy bármilyen helyzetben magabiztosan vállald fel önmagad. Hat-nyolc kezelést követően, felszabadultan élvezheted az év minden napján a szőrmentes, pihe-puha bőrödet.

Szakemberünk felméri vendégünk állapotát és kialakít egy személyre szabott kezelési tervet, amely segít elérni a szinte azonnali és látványos eredményeket. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kezelések kombinálva is alkalmazhatók, és több kezelésre lehet szükség a végleges eredmény eléréséhez.

Zárógondolatok

 

A testkezelések fontos szerepet játszanak az egészséges és szép bőr megőrzésében. A striák, a narancsbőr és más bőrelváltozások kezelésére számos hatékony megoldás létezik, amelyeket az EBONY Szalonban is elérhetővé teszünk. A gépi és kézi kezelések kombinációja segít visszaállítani a bőr egészséges, fiatalos állapotát, és biztosítja a látványos eredményeket.

Bízz szakemberünkben, aki segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb testkezeléseket, és élvezd az egészséges, szép bőr előnyeit.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkeink

Ne mond, hogy nem vagy kíváncsi további cikkeinkre kozmetika vagy szépségápolás területén. Olvasd el ezeket is cool