Lézeres tetoválás eltávolítás: a modern és hatékony megoldás

A tetoválások nagyszerű eszközei lehetnek az önkifejezésnek, de időnként azonban változik az ízlésünk, és szeretnénk megszabadulni a régi tetoválásainktól

 

Az lézeres tetoválás eltávolítás a legfejlettebb, leghatékonyabb és legkíméletesebb megoldás a tetoválások eltávolítására

 

Lézeres tetoválás eltávolítás: A modern technológia előnyei Érden!

Lézeres tetoválás eltávolítás: A modern technológia előnyei Érden!

Lézeres tetoválás eltávolítás: Miért ajánljuk?

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az eseteket, amikor a lézeres tetoválás eltávolítást javasoljuk:

-Ha már nem tetszik a tetoválás, és szeretnéd eltávolítani.
-Ha a tetoválás helye zavaró.
-Ha munkád miatt szükséges a tetoválás eltávolítása.
-Ha egészségügyi okokból szükséges a tetoválás eltávolítása.
-Ha a sminktetoválást elrontották, esetleg nem szimmetrikus, vagy már megkopott a színe.

 

Hogyan működik a lézeres tetoválás eltávolítás?

 

Az ND YAG Q-kapcsolt lézeres tetoválás eltávolító készülék segítségével könnyen megszabadulhatunk a megunt vagy akár elrontott tetoválástól. A készülék orvosesztétikai eszköz, és a fényimpulzusokat használja a festékrészecskék szétbontására. A festékrészecskék ezután a test emésztő tevékenysége által kiürülnek a szervezetből. A lézeres tetoválás eltávolítás hegképződés nélkül történik.

 

A sminktetoválás eltávolítása

 

A sminktetoválások nagy befolyással lehetnek arcunk karakterére. Ha azonban a sminktetoválás nem a kívánt eredményt hozza, az eredmény csalódást okozhat. A lézeres tetoválás eltávolítás segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt sminktetoválástól is.

 

A tetoválás eltávolítás menete

A tetoválás eltávolítás menete

A tetoválás eltávolítás folyamata a következőképpen zajlik:

 

Konzultáció: Ezen az első találkozón a kozmetikus szakember felméri a tetoválást és részletesen tájékoztatja a pácienset az eljárás menetéről.

Kezelés: A konzultációt követően a szakember lefertőtleníti, majd érzésteleníti a kezelendő területet. Ezután következik a lézeres kezelés.

Utókezelés: A kezelés után érdemes pihentetni a kezelt területet, fájdalom esetén szárazon jegelni, illetve a beavatkozás után javasolt krémmel ápolni.

 

A tetoválás eltávolítás utáni teendők

 

A lézeres tetoválás eltávolító kezelés után a tetoválás csak kis mértékben halványodik. A teljes eredmény eléréséhez több kezelésre lehet szükség. A kezelések között ki kell várni a 8 hetet a hegesedés elkerülése érdekében.

 

Hány kezelésre van szükség?

 

Az eltávolítandó tetoválás típusától és méretétől függően 3-12 kezelésre lehet szükség. A sminktetoválásokat általában kevesebb alkalommal, 1-4 alkalommal lehet eltávolítani.

 

A tetoválás eltávolítás előnyei

 

Az eredmény már az első alkalom után látható és a beavatkozás végleges eredményt nyújt. Nincs hegesedés, és nincs felépülési idő sem.

A lézeres tetoválás eltávolítás a legfejlettebb és leghatékonyabb módszer a nem kívánt tetoválások eltávolítására. Ha megszabadulnál régi tetoválásodtól, keress fel minket bizalommal!

Ebony szépségszalon, kozmetika, alakformálás és orvoskozmetikai lézerközpont. Érd

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkeink

Ne mond, hogy nem vagy kíváncsi további cikkeinkre kozmetika vagy szépségápolás területén. Olvasd el ezeket is cool