Savas hámlasztás – megoldás a bőr megújítására Érden

A savas hámlasztás egy olyan kozmetikai eljárás, amelyet a bőr megújítására és a bőrproblémák kezelésére használnak

 

Ez a savas hámlasztásos eljárás segít a bőr egészséges, ragyogó és fiatalos megjelenésének visszaállításában

 

Lássuk, miért is olyan hatékony a savas hámlasztás módszer

Mi az a savas hámlasztás?

A savas hámlasztás a bőr felső rétegét távolítja el, eltávolítva az elhalt bőrsejteket és elősegítve az új sejtek növekedését. Ez a folyamat segít a bőr megújulásában, csökkenti a ráncokat és a pigmentációkat, valamint javítja a bőr textúráját és tónusát.

 

Miért hasznos a savas hámlasztás?

Miért hasznos a savas hámlasztás?

A savas hámlasztás segít a bőrnek megújulni, csökkenti a ráncokat és a foltokat, javítja a bőr textúráját és tónusát, és segít a bőr egészségessé válásában. A hámlasztás segít eltávolítani az elhalt bőrsejteket, elősegíti a bőr regenerálódását, és javítja a bőr felszívóképességét, ami segíti a hatóanyagok jobb felszívódását.

 

Mikor ajánlott a savas hámlasztás?

 

A savas hámlasztást leginkább ősztől télig ajánlott alkalmazni, amikor már nincs erős napsugárzás, mivel a kezelés után a bőr fényérzékennyé válik. A kozmetikai kezelés előtt és után is fontos a bőr hidratálása és a napi fényvédő krém használata.

 

Figyelem:

 

A kezelés ideje alatt és azt követően TILOS a napozás, a szolárium, az otthoni hámlasztás, a retinol használata.

 

Az idősödő bőr

Az idősödő bőr

Az idősödő bőr kollagén szintje az idő előrehaladtával csökken. 25-30 éves kortól a bőr évente 1% kollagént veszít, amit a ráncok megjelenése is jelez. A savas hámlasztás segíthet a ráncok csökkentésében, a bőr feszesítésében és a bőr megújításában.

Megoldások a ráncok csökkentésére: Kollagén szintézis fokozása, „Botox hatású” hatóanyagok használata, Regeneráló, anyagcsere fokozó, tápláló hatóanyagok használata, Kollagén

A szeborreás bőr

A szeborreás bőr a faggyúmirigyek túlműködésével jellemezhető, ami vastag, zsíros bőrt és aknék kialakulását eredményezi. A savas hámlasztás segíthet a bőr megújításában, a szaruréteg vékonyításában és a faggyútermelés szabályozásában.

 

Megoldások a szeborreás bőr kezelésére

 

Savas hámlasztás, Enzimes peeling használata, Mikrodermabrázió, Hidrodermabrázió, Karbon peeling, Seborrhea

Savas hámlasztás fajtái

 

A savas hámlasztás típusai között megtalálhatók a gyümölcssavak, az AHA savak, a BHA savak és a kémiai hámlasztás is. Mindegyik savnak megvan a saját előnye és hatása a bőrre, így fontos, hogy konzultálj a kozmetikussal a legmegfelelőbb savas hámlasztás megtalálása érdekében.

 

Hogyan zajlik a savas hámlasztás?

 

A savas hámlasztás során a kozmetikus a bőrre viszi fel a savas oldatot, amely az elhalt bőrsejteket oldja fel és elősegíti az új sejtek növekedését. A savas hámlasztás időtartama függ a sav erősségétől és a bőr állapotától.

A savas hámlasztás menete:

Letisztítás bőrtípusnak megfelelő lemosóval, A bőr előkészítése a savas hámlasztásra, Savas hámlasztó felvitele, Ph semlegesítő felvitele, Lemosás vízzel, Bőrtípusnak megfelelő szérum, Alginát maszk, Hidratáló, Fényvédő,

 

Mire nyújt megoldást a savas hámlasztás?

 

A savas hámlasztás számos bőrproblémára nyújt megoldást, mint például:

Érdes, megvastagodott bőr finomítására, Szeborreás bőr optimalizálására, Fénytelen, fakó bőr életre keltésére, Fokozottan pigmentált bőr kiegyenlítésére, Bőrszerkezet megerősítésére, Kollagéntermelés fokozására, Felületi, finom ráncok simítására, Hegek finomítására

Végezetül

 

A savas hámlasztás egy hatékony módszer a bőr megújítására és a bőrproblémák kezelésére. Az eljárás különböző savak használatával távolítja el a bőr felső rétegét, elősegítve az új sejtek növekedését. Az eredmény egy egészséges, ragyogó és fiatalos bőr.

Fontos: Mindig konzultálj kozmetikus szakemberrel a savas hámlasztás előtt, hogy megbizonyosodj a bőrtípusodról és a legmegfelelőbb kezelésről.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkeink

Ne mond, hogy nem vagy kíváncsi további cikkeinkre kozmetika vagy szépségápolás területén. Olvasd el ezeket is cool