HI-SCULPT PRO elektromágneses alakformálás

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

HI-SCULPT-PRO-elektromágneses alakformálás Érden!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Ingyenes konzultáció és próbakezelés

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és igény esetén ingyenes próbakezelést végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Forradalmian új elektromágneses alakformálással 3 hét alatt.

-Izomtónus növekedése: 11%
-Izomtömeg növekedés: 16%
-Zsírszövet csökkenés: 19%

Átalakulásod magabiztosságot és káprázatos kisugárzást biztosít a hétköznapokban.

A konzultáción feltérképezzük a kezelendő terület állapotát, kizárunk minden olyan tényezőt, amely problémát jelenthet az alakformáló kezelés szempontjából és átbeszéljük az elképzeléseidet.

Elmondunk mindent, amit tudnod szükséges, valamint válaszolunk minden kérdésedre.

Ha tartanál az erőteljes izommunka érzetétől, néhány perc erejéig ki is próbálhatod a gépet mielőtt belevágnánk a kezeléssorozatba.

Fontosnak tartjuk, hogy az eljárás alapvető működési elvét minden vendégünk ismerje, ezért első érintésként röviden lejjebb olvashattok a témában.

7 Tesla pulzáló erőt kifejtő ultra modern Hiemt alakformáló gépünk maximális izommunkát idéz elő, melynek rendkívül nagy az energiaigénye, így erős lipolízis (zsírbontás) indul be a kezelt terület izom-szöveteinek közvetlen környezetében.

Az ez által fellépő magas zsírsavkoncentráció hatására a zsírsejteknél sejthalál lép fel és tartalmuk szervezetünk természetes kiválasztás útján elvezeti és kiüríti azokat.

Ez az extra gyors alakformáló kezelés alkalmanként mindössze 30 percet vesz igénybe, nincs mellékhatás és garantáltan fájdalommentes.
Ez idő alatt összesen 20 000 szupermaximális izomösszehúzódást idézünk elő.

A 4 kezelőfej az extra hatékonyság jegyében egyszerre 2 területen tud dolgozni így akár egy kezelés ideje alatt 2 testrészedet is formálhatjuk.

Nagyszerű választás mindazoknak, akik tónusosabb izomzatot szeretnének elérni vagy rendszeres sporttal sem tudnak bizonyos testtájakon megfelelő eredményeket elérni, ezért feszesítenék és formálnák a problémás területet.

Hi-Sculpt Pro segítségével javítani tudunk a terhesség okozta szétnyílt hasizom állapotán is.

Fontos kiemelni, hogy a Hi-Sculpt Pro elektromágneses kezelés elsősorban nem fogyasztó kezelés, ugyanis a kezelés közben az izomzatot is építi.

Így bár nagyobb súlyfelesleggel kevésbé lehet látványos eredményeket elérni, azonban hatékonysága ez esetben is kétségtelen; hiszen a megnövekedett izomrost állománynak köszönhetően az anyagcsere felgyorsul, így némi odafigyeléssel hosszútávon kimagasló eredményeket lehet elérni.

A kezeléssorozat mellé életmódbeli tanácsokat, étrendet és egyéb tudnivalókat is vendégeink rendelkezésére bocsátunk.

Magas intenzitású fókuszált elektromágneses hullám – Hight Intensity Focused Elektromagnetic Wave – azaz HIEMT technológia, ami 7 Tesla erővel képes a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, azaz 100%-os összehúzódást előidézni, ezzel maximális terhelés alá vetni az izomrostokat mindössze 30 perc alakformáló kezelés alatt húszezerszer.

Ez az első olyan alakformáló gép, ami egyszerre építi izmainkat és zsírégető is.

ALAKFORMÁLÁS ÉS KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSOK ÉRD KÖZPONTJÁBAN