A zsírfagyasztás forradalma az alakformálásban Érden

Az alakformálás mindig is fontos téma volt a szépségiparban

 

Az utóbbi években számos új módszer látott napvilágot az alakformálás területén, amelyek ígérik, hogy visszaadják ifjúságodat és újra ragyogni fogsz

 

A technológiai fejlődés, az ígéretes hatóanyagok és a forradalmi találmányok megjelenése új lehetőségeket kínál mind az arcápolásban, mind a kozmetikai kezelésekben, mind pedig a gépi alakformálásban.

 

A zsírfagyasztás – A műtétmentes alakformálás új generációja

 

Bemutatjuk a kriolipolízist, a zsírleszívás biztonságos és nem műtéti alternatíváját

Bemutatjuk a kriolipolízist, a zsírleszívás biztonságos és nem műtéti alternatíváját

Ez az innovatív zsírfagyasztási technológia hatékonyan célozza meg és távolítja el a makacs zsírt azokon a területeken, ahol a hagyományos módszerek, például a testmozgás és a diéta nem bizonyultak elégségesnek.

A Cryolipolysis a célzott zsírsejtek pontos lehűtésével úgy bontja le azokat, hogy közben nem okoz kárt a környező szövetekben. Az eljárás teljesen fájdalommentes, még az érzékeny bőrűek számára is.

A kozmetikusunkkal való alapos konzultációt követően meghatározzuk a konkrét kezelési területet. Legyen szó a belső vagy külső combokról, csípőről, hasról, derékról vagy karokról, a kezelőfejet a kívánt területre helyezzük. A kezelőfej 30-40 perc alatt mélyen behatol a szövetekbe, és 0 és -10 Celsius-fok közötti hőmérsékletre hűti a sejteket.

A zsírbontás 20-25 percen belül megkezdődik. A zsírsejtek gyorsan reagálnak a hidegre. Ez biztosítja, hogy a zsírnak nincs hová elbújnia. Mivel az elhalt sejtek természetes módon távoznak, az eredmények már egy héten belül láthatóvá válnak.

Az eredmények tartóssága a kezelések számától függ.

 

-10 fokon, 40 perc alatt akár 26%-os zsírcsökkenés fájdalom és vágás nélkül

-10 fokon, 40 perc alatt akár 26%-os zsírcsökkenés fájdalom és vágás nélkül

A zsírfagyasztás, más néven kriolipolízis, az egyik legkedveltebb alakformáló eljárás napjainkban. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a zsírréteget lebontsuk anélkül, hogy műtétre vagy szike használatára lenne szükség. Az eljárás során a zsírsejteket lehűti a kriolipolízis gép, ami a természetes anyagcsere folyamán távoznak a szervezetből. Az eljárás előnye, hogy nem igényel altatást vagy műtétet, nincs feltűnő heg a kezelt területen, és sokkal kevesebb fájdalommal jár, mint a hagyományos alakformáló műtétek.

A zsírfagyasztás és az alakformálás előnyei

 

A zsírfagyasztás az alakformálás területén forradalmi változást hozott. Ez az eljárás látványos eredményeket ígér, általában egy ebédszünet alatt is elvégezhető, és ami talán még fontosabb: sokkal kevesebb fájdalommal és rövidebb felépülési idővel jár, mint pl; egy hagyományos műtéti beavatkozás. A zsírfagyasztásos eljárás tartós.

A zsírfagyasztás hatékonysága és biztonsága

 

A zsírfagyasztás technológiáját az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon is elismerték. Számos klinikai tanulmány igazolja hatékonyságát és biztonságosságát. A módszer biztonságos és természetes, nincs szükség diétára, és nincsenek ismert mellékhatásai. Az első kezelés után akár 26%-os zsírcsökkenést is tapasztalhatsz, és már 3-4 kezeléssel teljesen eltüntetheted a felesleges zsírpárnát az adott területen.

A zsírfagyasztás menete és eredményei

A zsírfagyasztás menete és eredményei

A zsírfagyasztás kezelése egyszerű és fájdalommentes. A kezelőfejeket a kezelendő területre helyezzük, és a zsírsejtek lehűtése elkezdődik. Az elhalt zsírsejtek fokozatosan kiürülnek a szervezetből, és az eredmények fokozatosan alakulnak ki a következő hónapokban. A kezelések havonta ismételhetők, amíg el nem érjük a kívánt eredményt. Általában 2-5 kezelés elegendő a zsírpárnák vastagságától függően.

 

Áraink és további információk

 

Az árak és további információkért kérjük, kattints ide vagy keressen minket elérhetőségeinken. A zsírfagyasztás egy hatékony és biztonságos módszer az alakformálásra, amelynek eredményei látványosak és tartósak.

A legfontosabb azonban az Te elégedettséged és jóléted, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk elérni a legjobb eredményeket.

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

  1. Zsírfagyasztás Érden. Tuti módszer a zsírsejtek csökkentésére - […] A cryolipolysis kezelés után néhány hétig lehetnek enyhe bőrpír, érzékenység vagy duzzanat a kezelt területen. Ezek a tünetek átmenetiek…
  2. A zsír fagyasztása: A nem sebészeti testformálás új generációja - […] zsírfagyasztás egy innovatív eljárás, amely a hideg hatását használja fel a zsírsejtek megsemmisítésére. Az eljárás során a kezelendő területet…

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkeink

Ne mond, hogy nem vagy kíváncsi további cikkeinkre kozmetika vagy szépségápolás területén. Olvasd el ezeket is cool