A szemhéj lógása és megereszkedése komoly problémát jelenthet

A szemhéj lógása és megereszkedése nem csak esztétikai kérdés, hanem számos hatással lehet az egyén önbizalmára és mentális jólétére is

 

Akár genetikai okokra, akár öregedésre is vissza vezethető a szemhéj lógása és megereszkedése és sajnos számos következménnyel is járhat

 

Az első és legnyilvánvalóbb hatása az érintett személy megjelenésének változása

 

A szemhéj lógása és megereszkedése a szemeket fáradtnak és lehangoltnak tűnővé teheti. Ezért az érintett személyek gyakran idősebbnek és fáradtabbnak néznek ki, mint koruk valójában. Ez lehetővé teszi, hogy az érintettek bizonytalannak érezzék magukat a megjelenésük miatt, és csökkentheti az önbizalmukat is.

Emellett a szemhéj lógása és megereszkedése fizikai kellemetlenségeket is okozhat. A megereszkedett szemhéjak súrlódást okozhatnak a szemgolyóval, ami irritációt és szemészeti problémákat okozhat, például szárazságot, viszketést és vörösséget. Ez a kellemetlenség akár a napi tevékenységeket, mint például a munkát vagy az olvasást, is befolyásolhatja.

A kozmetikai iparban azonban számos megoldás és kezelés áll rendelkezésre a szemhéj lógásának és megereszkedésének enyhítésére.

Például a Termikus Ionizáció népszerű kozmetikai eljárás, amely során a szemhéjakat feszesebbé és fiatalabbá teszi. Ezenkívül léteznek olyan kozmetikumok, amelyek segíthetnek a szemhéj megemelésében és feszesebbé tételében.

Fontos azonban megemlíteni, hogy minden kezelésnek és megoldásnak vannak kockázatai és mellékhatásai.

Ezért mindig fontos konzultálni egy szakemberrel, mielőtt bármilyen kozmetikai eljárást vagy terméket alkalmaznánk. A szemhéj lógásának és megereszkedésének kezelése mindig testre szabott megközelítést igényel, figyelembe véve az egyén egyedi szükségleteit és kívánságait.

A szemhéj lógása és megereszkedése komoly hatással lehet az egyén önbizalmára és megjelenésére.

Azonban a kozmetikai ipar számos megoldást és kezelést kínál ennek a problémának enyhítésére. A legfontosabb az, hogy minden egyéni esetet egyedileg kell megvizsgálni, és konzultáljunk egy szakemberrel a legmegfelelőbb megoldás megtalálása érdekében.

A Termikus Ionizáció a kozmetikai iparban olyan eljárás, amely során egy speciális eszköz használatával hőt és ionokat juttatunk a bőrbe, hogy javítsák a bőr állapotát és fiatalabbá tegyék azt.

A Termikus Ionizáció alkalmazása számos előnnyel jár a kozmetikai kezelések esetén.

Az eljárás hatékonyan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, javítja a bőr textúráját és színezetét, valamint növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. Az eljárás hatékonysága azonban személyenként változó lehet, és a bőr típusától és állapotától függ.

 

A Termikus Ionizációs eljárás három alapismérve, hogy gyors, hatékony, és egyszerű

 

Segítségével, az orvosok által szikével végzett eljárással szinte teljes mértékben megegyező eredmény érhető el.
Előnye, hogy míg egy műtéti beavatkozás esetében a gyógyulási idő akár 6-8 hétig is elhúzódhat, addig a Termikus Ionizációval végzett kezelések gyógyulási ideje nagyságrendileg 5-10 nap.

A beavatkozás során nem kell belilulással, illetve jelentős fájdalommal számolnia a vendégnek. A test minden területén alkalmazható kezelés a lógó, felesleges bőr eltávolítására.

 

​Az alábbi problémák korrigálására alkalmazható

 

– Konkrét ráncok eltüntetése – látványos javulás
– Felső szemhéj megereszkedése
– Szemöldök közötti ráncok
– Orr-ajak barázda
– Száj körüli cigaretta-ráncok
– Felső ajkak feszesítése
– Homlok ráncai – függőleges és vízszintes
– Megereszkedések arcon, nyakon
– Toka feszesítése
– Táskák a szem körül (bizonyos feltételek mellett)
– Fibrómák
– Szarkalábak
– Hegek
– Szemöldökemelés
– Has bőrének feszesítése
– Térd bőrének frissítése
– Orr korrekciója
– Ajaknagyobbítás
– Integetőizmok a karon

 

Mennyi ideig tart a hatása?

 

Az eredmény akár 20-22 hónapra garantálható, az gyakorlatilag csak a bőr természetes öregedésével múlik el.
A nagyon drasztikus szokásos műtétekkel szemben a Termikus Ionizációnál is az eredmény finoman formázható a tökéletes eredmény eléréséig és csak néhány napos felépülési időre kell számítani.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkeink

Ne mond, hogy nem vagy kíváncsi további cikkeinkre kozmetika vagy szépségápolás területén. Olvasd el ezeket is cool