OxyGeNeo KEZELÉS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Teljes körű arcápolási megoldás, amely három hatást egyesít egyetlen kezelésben. Fedezd fel az OxyGeNeo varázsát – Az arcápolás új szintje!

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk.

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

OxyGeNeo KEZELÉS Érden
OxyGeNeo KEZELÉS Érden
OxyGeNeo KEZELÉS Érden

Biztosan hallottál már az OxyGeNeo kezelésekről, de most elmondom, miért érdemes belevágnod, és miért lesz ez az arcápolási rutinod legújabb kedvence!

 

Az OxyGeNeo egy teljes körű arcápolási megoldás, amely három hatást egyesít egyetlen kezelésben. Amerikában ezt a csodát 3IN1 SUPERFACIAL-nak hívják, és én azt mondom, neked is megéri ezt kipróbálnod!

Három hatás egy kezelésben

 

1. Hámlasztás: Az OxyGeNeo kezelés során egy speciális kapszulával eltávolítjuk az arc, nyak és dekoltázs felső, elhalt hámrétegét. Ez az eljárás nem csak a bőr tisztítását és frissítését szolgálja, hanem serkenti a sejtregenerációt is. A kapszula erős dermabráziót biztosít, miközben CO2 buborékokat szabadít fel, oxigenizálva a bőrt, a hatóanyagok mélyebbre jutnak és vitalizálja azt.
2. Táplálás: Az előkészített területen a gélben található értékes hatóanyagok könnyebben felszívódnak a bőrbe, így intenzív táplálást és hidratálást biztosítva. Egyetlen kezeléssel csökkentjük az öregedés jeleit, halványítjuk a pigmentációt és javítjuk a bőr textúráját.
3. Oxigenizálás: A kapszula és a bőrre felvitt gél kölcsönhatása révén CO2 buborékok képződnek a felszínen, serkentve a bőrt, hogy oxigéndús vért szállítson a területre. Ez növeli a kapilláris áramlást és a bőr anyagcseréjét, optimalizálva a hatóanyagok felszívódását.
A kezelés további lépései:
4. Rádiófrekvencia: Mielőtt elvégezzük a hámlasztást, egy rádiófrekvenciás kezelést végzünk, amely tovább fokozza a bőr rugalmasságát és serkenti a kollagéntermelést a mélyebb rétegekben. Ezáltal az arc kontúrja is helyreáll, és az. öregedés jelei is csökkennek.
5. Ultrahang és masszázs: A kapszulás lépés után ultrahanggal dolgozunk a hatóanyagok felszívódását támogatva a felsőbb rétegekben, majd egy néhány perces mélyizom masszázs is része a kezelésnek. Ez a kombináció tovább javítja a bőr állapotát és hozzájárul a relaxációhoz is.

 

Miért válaszd az OxyGeNeo kezelést?

 

• Extra erős peelinget biztosít, ami a gyémántfejes mikrodermabrázió alternatívájaként is emlegetik.
• Nincs mellékhatása, és még az érzékenyebb bőrűeknek is ajánlott.
• Egyszerre peelingez, revitalizál, oxigenizál, és táplál.
• Látványos és gyors eredményekkel jár, miközben a vendégek számára kellemes élményt nyújt.
• Nyáron is biztonsággal alkalmazható
• Csökkenti a ráncok jeleit, a pigmentfoltokat és javítja a bőr textúráját.

Ne hagyd ki az OxyGeNeo kezelést, és lépj be az arcápolás új dimenziójába!

OxyGeNeo KEZELÉS Érden
OxyGeNeo KEZELÉS Érden

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!