KOREAI ARCKEZELÉSEK

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

Ragyogó bőr a KRX technológiájával és Ribeskin prémium márkájával

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk.

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Koreai arckezeléseink során a szépség és hatékonyság találkozik

 

Hiszünk abban, hogy a bőrünk természetes szépsége az egyénre szabott kezelésekben rejlik. A KRX és Ribeskin márkákkal való együttműködésünk eredményeként a lehető legjobbat kínáljuk vendégeinknek.

 

Koreai Szépség Titka

 

Koreában a bőrápolás művészet. Koreai arckezeléseink azokat a hagyományokat és technikákat hozzák el neked, amelyek a koreai hölgyek bőrét olyan ragyogóvá teszik. A kezelések hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesítik a bőrt és visszaadják az egészséges ragyogást.

 

Egyénre szabott kezelések

 

Minden vendégünk egyedi, és bőre is saját igényekkel rendelkezik. Ezért olyan kezeléseket kínálunk, amelyeket a Te bőrtípusodhoz és igényeidhez alakítunk.

A protokollokat úgy állítjuk össze, hogy a kezelés valóban a Te bőrigényeidnek megfelelő legyen.

 

A KRX: Az Anti-Aging Mestere

 

A KRX Aesthetics által kifejlesztett termékek és technológiák forradalmi változásokat hoztak az anti-aging kezelések terén. Az innovatív termékeik és hatóanyagaik segítségével lehetőségünk van arra, hogy olyan kezeléseket kínáljunk, amelyek valóban megfiatalítják a bőrt.

 

KRX Ultra-V Lift és Thread Fill Kombinált Kezelés

 

Az Ultra-V Lift és Thread Fill kombinált kezelésünk valóban lenyűgöző hatást kínál. Ez a kezelés egyedülálló lifting hatással rendelkezik, amelyet azonnal láthat és érezhet. A kezelés során a bőr megemelkedik és feszesebb lesz, a kontúrok pedig javulnak.

Ráadásul a belső kollagén termelődés is beindul, hosszú távú fiatalos bőrt eredményezve.

 

Ribeskin: Prémium arckezelések a koreai palettán

 

A Ribeskin a koreai arckezelések prémium márkája, amely rendhagyó és különleges kezeléseket kínál. A márka a koreai szépségápolás hagyományait ötvözi a legújabb technológiával és hatóanyagokkal, így rendkívül hatékony kezeléseket eredményez.

 

DeepShot Kezelések: A Ribeskin titka a mélyhidratálásban és többfunkciós öregedésgátlásban

 

A Ribeskin prémium márkához tartozó DeepShot kezelések új szintre emelik a hidratálást és az öregedésgátlást. Ezek a kezelések a bőr mélyebb rétegeibe hatolva nyújtanak látványos és hosszú távú eredményeket.

A Ribeskin DeepShot kezelései nem csak azonnali hatást nyújtanak, hanem hosszú távú megoldást is kínálnak a hidratálásra és az öregedés jeleinek csökkentésére.

Ha új szintre szeretnéd emelni bőrápolási rutinodat és ragyogóbb, fiatalosabb bőrt szeretnél, ne habozz!

Jelentkezz be hozzánk, és fedezze fel a Ribeskin DeepShot kezeléseinek titkát!

DEEP SHOOT HA: Mélyhidratálás a Hyaluronsavval

 

A DEEP SHOOT HA kezelés hatóanyaga a háromféle molekulatömegű hyaluronsav, amelyekkel pótolni és megtartani lehet a bőr természetes nedvességét. Az innovatív, előretöltött fecskendő és a 19 üreges mikrotű egyedülálló módon teríti szét a bőrfelszínen a 3 ml hatóanyagkoktélt.

Ez a technológia új szintre emeli az anti-aging hatóanyagok hasznosulását és gyors beépülését. Az eredmény egy intenzíven hidratált, ragyogó és élettel teli arcszín.

 

DEEP SHOOT AA: Többfunkciós Öregedésgátlás

 

A DEEP SHOOT AA kulcsfontosságú aktív összetevői, mint például a glutation, peptidek, növekedési faktorok és a B-vitamin komplex, segítenek fenntartani a bőr fiatalos állapotát.

Ez az anti-aging koktél stimulálja az új sejtek termelődését és növeli a bőr teltségét. Az innovatív, előretöltött fecskendő és a 19 üreges mikrotű egyedülálló módon teríti szét a bőrfelszínen a 3 ml hatóanyagkoktélt, így az anti-aging hatóanyagok gyorsan beépülnek és hatásukat fejtik ki.

Ha Te is a koreai arcápolás szépségét szeretnéd felfedezni, vagy kíváncsi vagy a KRX technológiájára és a Ribeskin prémium márkájára, ne habozz.

Jelentkezz be hozzánk, és engedd, hogy a bőröd ragyogjon a saját szépségében.

koreai arckezelés Érden

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!