Az Ebony kozmetikai szépségszalon Érd központjában található

Szépségszalonunk kiváló minőségű kozmetikai, szépészeti és alakformáló szolgáltatásokat kínál

 

Cím: Az Angyalka utca 1/A szám alatt található, I. emelet 2-es rendelőben (2-es kapucsengő), a McDonald’s melletti magánrendelőknél

Szépségszalonunk kiváló minőségű kozmetikai, szépészeti és alakformáló szolgáltatásokat kínál

Szolgáltatások:
Kozmetikai kezelések: Az Ebony szépségszalonban kiváló minőségű kozmetikai kezeléseket kínálnak, beleértve a bőrápolást, arctisztítást, masszázst és egyéb szépészeti eljárásokat.
Alakformálás: Az alakformálás terén is számos lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a testkezeléseket és a cellulitkezeléseket.
Orvoskozmetikai lézerkezelések: A legmodernebb lézer technológiát alkalmazzuk a bőrproblémák kezelésére, például pigmentfoltok, tág pórusok vagy akné esetén.
Skin Quality Treatments (SQT): Az Ebony szépségszalon a szépség nevében kínálja a legmagasabb minőségű kezeléseket, hogy minden vendég elégedetten távozzon.
Személyre szabott figyelem: A kezelések alatt csak veled foglalkoznak, így biztosítva a maximális odafigyelést és hatékonyságot.
Nyugodt környezet: Ha a szépülésre szánt időt barátságos, kellemes és nyugodt környezetben szeretnéd eltölteni, akkor jó helyen jársz!

Az Ebony szépségszalonban valóban a vendégek elégedettsége a legfontosabb, és a szépségápolás terén garantáltan jó kezekben vagy

 

Hogyan lehet időpontot foglalni az Ebony szépségszalonban? Telefonon: Hívhatod a +36 70 740 3701 telefonszámot, és egyeztethetsz velünk az időpontokról.

 

TUDTAD?

 

A szépségszalonok története hosszú és színes, tele van izgalmas fordulatokkal. Cikkünkben bepillantást nyerünk a szépségszalon kalandos útján, és megismerjük a szépségszalonok történetét, a korai időktől egészen a modern szépségszalonokig.

Az ókori egyiptomiak voltak az elsők, akik komolyan foglalkoztak a szépségápolással.

Az Ebers-féle papirusztekercsek bizonyítják, hogy i. e. 1500 körül már rendelkeztek különféle kozmetikai szerekkel és módszerekkel. A nők hajukat illatos olajjal kenték, arcukat fehér és piros festékkel kendőzték, ajkaikat és körmüket pirosra festették vagy aranyozták, szempillájukat és szemhéjukat pedig feketítették.

Az ókori egyiptomi orvosok készítették az első szépségápolási termékeket, például Kleopátra rózsavizes és méhviaszos arckrémjét.

A görögök és rómaiak is folytatták a kozmetika fejlődését. A rómaiak különösen szerették a szépségápolást, és számos új módszert és terméket vezettek be, mint például a hajfestést, a hajszőkítést és a szőrtelenítést. A középkorban az arab befolyás hatására a kozmetika tovább fejlődött, és már nem csak az előkelőségek kiváltsága volt.

A modern szépségszalonok kialakulásában Martha Harper, aki szolgálóból vált szépségszalon-lánc tulajdonossá, játszott fontos szerepet. A „Harper-módszer” nem csak természetes összetevőkből álló kozmetikai terméket foglalt magában, hanem az arc- és fejbőr masszázst, a hajápolás egészséges megközelítését és egy kellemes légkört is.

Harper célja az volt, hogy a nőknek nagyobb szabadságot biztosítson, hogy átvehessék a saját életük feletti irányítást, és többé ne kelljen függniük senkitől

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkeink

Ne mond, hogy nem vagy kíváncsi további cikkeinkre kozmetika vagy szépségápolás területén. Olvasd el ezeket is cool