THERMAGE KEZELÉS

EBONY szépségszalon és kozmetika szolgáltatásai

THERMAGE – KOLLAGÉN SERKENTŐ ANTI AGING ARCLIFTING KEZELÉS ÉRDEN

1.

Bejelentkezés konzultációra

Kérj időpontot telefonon, vagy küldd el nekünk elérhetőségedet online

2.

Konzultáció és alkalmassági vizsgálat

Tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról, és alkalmassági vizsgálatot végzünk

3.

Kezeléssorozat megkezdése

Előre egyeztetett időpontban felkészülten várunk és megkezdjük kezelés sorozatodat

JELENTKEZZ BE INGYENES KONZULTÁCIÓRA

A Thermage – más néven Mátrixpontos rádiófrekvencia – gyakorlatilag soha nem látott arcfiatalítást eredményez.

Húszas éveink második felét követően a bőr kollagén termelése fokozatosan lelassul, a termelés újra indításában a kollagén kötőszövetek minőség javítása és megerősítése a kozmetológia protokoll eljárása.

Ez egy alapvető arcfiatalító kezelési mód, ugyanis a bőrünk kollagén tartalma felelős rugalmasságáért, feszességéért, tömörségéért.

Ennek hiánya ráncokhoz, feszességvesztéshez és petyhüdtséghez vezet. A kezelést kúraszerűen ajánlott végezni, a szakképzett kezelő ajánlása alapján meghatározott időközönként.

Ez a fiatalító kezelés elég kevés helyen található meg, de a szépségipar igen tempósan fejlődő technológiája.

Fontosnak tartjuk, hogy az eljárás alapvető működési elvét minden vendégünk ismerje, ezért első érintésként röviden lejjebb olvashattok a témában.

Thermage kezelés Érden. Ebony kozmetika és szépségszalon
A Thermage szövődménymentes szépészeti eljárás. Érd. Kozmetika-Ebony

A Thermage egy speciális rádiófrekvenciás arckezelési fajta mely rendkívül mélyen és sűrűn hat számos elektródájának köszönhetően, ez pedig nevén nevezve a frakcionált rádiófrekvencia.

A rádiófrekvenciás arckezelés hatására kollagén termelődik, ez pedig a ránctalanítás kulcsa.

Az eljárás minden bőrszín esetében és minden bőrtípuson használható. Kezelési tapasztalatok szerint, a 35 és 60 éves nők és férfiak esetében mutatja a leglátványosabb eredményeket.

A kezelés teljes mértékben noninvasív, nincs injekció sem szike. Sokak számára legelőnyösebb benne az, hogy egyáltalán nincs felépülési idő, a vendég a kezelés végeztével rögtön folytathatja általános életvitelét.

Ezzel az anti age technikával azonnali feszesedést is okozunk, de valójában hosszú távon újítja meg a bőr szerkezetét. Az kezelés közben érezhető hőhatás által stimulált rostok elkezdenek jelentősebb mennyiségű kollagént termelni és ennek eredménye képen látványos szövet megújulás történik és így indul be a ránctalanítás folyamata.

 

Jelentkezz be hozzánk konzultációra!

A kezelésnek egyéb kedvező hatása is van az arcbőrre, például a tág pórusok méreteinek jelentős csökkenése, a faggyú termelődés mérséklődése és a gyulladásos állapot javulása.

A kollagén újra termelődésnek következtében a bőr folyamatos megújulása a kezelés sorozatot követően 4, de akár 6 hónapig is eltarthat.

A kiteljesedett végeredmény majd csak ez után lesz szemmel látható mely több hónapig is tartható. A Thermage szövődménymentes szépészeti eljárás.

 

Mikor javasoljuk a Thermage kezelést?

  • Ha bőrödön már látod az öregedés első jeleit: ráncok, petyhüdtség, megereszkedés.
  • Ha bőrtípusod vegyes, tág pórusú.
  • Ha bőröd fakó, egyenetlen textúrájú.
  • Ha az állvonalon enyhe megereszkedést tapasztalsz és szeretnéd megállítani.
  • Ha szemkörnyékeden karikák, szarkalábak, duzzanat található

A Thermage klinikailag igazoltan hatékony és biztonságos kozmetikai arckezelés a bőr kontúrjának javítására és feszesítésére.

Stimulációval ugyanis helyreállítható a szervezet saját kollagén termelése mely felelős a bőr szerkezetéért, feszességéért.

A Thermage professzionális rádiófrekvenciás berendezésünk elérhetővé teszi vendégeink számára a biztonságos és klinikailag ellenőrzött arcfiatalítást és kontúrjavítást.

FOGLALJ IDŐPONTOT MOST

+36 23 400 564

vagy a +36 20 575 0822

KOZMETIKAI SZÉPSÉGSZALON ÉRD KÖZPONTJÁBAN